Skiteez 1 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 siema jakie słuchawki polecacie do (100) i jak możecie podać link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Jesli gammingowe to: SuperLux-HD 681 Plantronics GAMECOM 380 HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 A co byś powiedział o tych?http://www.ceneo.pl/10274042http://www.ceneo.pl/1760472 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 A ja ci polecam Natec genesis h11 super są, gamingowe oczywiście i wygodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soviecik 7 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Z własnego doświadczenia wiem że do 100zł jest ciężko cokolwiek znaleźć. Miałem kilka zestawów mniej więcej w tych okolicach cenowych i większej różnicy nie ma czy kupisz słuchawki za 40zł czy za 100zł. Jeśli cie pili to kup słuchawki za ok 100zł a do tego mikrofon. Co prawda mikrofon jest oddzielnie od słuchawek ale wtedy kupisz fajne słuchawki studyjne w okolicach 100zł bo już mówimy o sennheiser'ach. Natomiast dobry mikrofon kupisz w granicach 15-20 zł. Sam chciałem tak zrobić jednak kobieta mnie uprzedziła i kupiła mi słuchawki (złote dziewcze) kupiła mi jakieś creativy sound blaster 3d. Fajne ale drogie dosyć. Moim zdaniem nie idzie jakość z ceną w parze i płaci sie tylko za marke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności / Pomoc udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi