mn9 507 Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 1.Twój Nick:Kuba 2.Nick admina/gracza który zawinił:Malborek 3.Admin/Gracz :Gracz 4.Data i godzina:27.01.2015r. Godz. 12:04 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie):http://imgur.com/zKMe0BL 6.Opis sytuacji:Gracz używa działka. 7. SID/IP:#9 Malborek STEAM_2:0:877594275 194.181.140.218 Nonstea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,324 Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Gracz został zbanowany. Proszę o zamknięcie tematu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borek 19 Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Rozumiem powód bana i wgl, no lecz chciałbym trochę porozmawiać na temat tego powodu, gdyż iż ponieważ współdziele konto z kuzynem, no i gram na serwerze ponad pół roku czasu, nie stanowiłem większych problemów, rozumiem, ban za działo, był to Mój kuzyn, to nie wymówka, lecz nie rozumiem, dlaczego jestem graczem na serwerze od około 8 miesięcy i dostaje bana do marca, a jak "dzieci" wchodzą na serwer i używają działka to ban na 1h, nie jest to dla Mnie zrozumiałe. Chciałbym dostać ub, tak słuszny ban i wgl, ale dlaczego ban jest na tak długi okres czasu, chciałbym również przeprosić za Mego kuzyna, nick wraz z kontem jest dla Mnie ważny, ponieważ poświęciłem dużo czasu na to konto, dlatego będę się starał aby uzyskać ub. Przepraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
___KOKA___ 33 Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Jeżeli chcesz robić takie zabawy ze współdzieleniem konta to już twoja sprawa, admini robią swoje i staramy się jak tylko możemy. Ban słuszny proszę o zamknięcie tematu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,324 Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Rozumiem powód bana i wgl, no lecz chciałbym trochę porozmawiać na temat tego powodu, gdyż iż ponieważ współdziele konto z kuzynem, no i gram na serwerze ponad pół roku czasu, nie stanowiłem większych problemów, rozumiem, ban za działo, był to Mój kuzyn, to nie wymówka, lecz nie rozumiem, dlaczego jestem graczem na serwerze od około 8 miesięcy i dostaje bana do marca, a jak "dzieci" wchodzą na serwer i używają działka to ban na 1h, nie jest to dla Mnie zrozumiałe. Chciałbym dostać ub, tak słuszny ban i wgl, ale dlaczego ban jest na tak długi okres czasu, chciałbym również przeprosić za Mego kuzyna, nick wraz z kontem jest dla Mnie ważny, ponieważ poświęciłem dużo czasu na to konto, dlatego będę się starał aby uzyskać ub. Przepraszam. Borku, ale nie miej do nikogo pretensji dobrze wiesz, że ja za działko zawsze ładuje bany na tydzień twój jest też na tydzień oto link http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=138251 jesteś spoko, i dobrze się z tobą gra i gada, lecz nie mogę zmieniać długości banów z takiego powodu, że jesteś w porządku w stosunku do mnie, no niestety jeszcze raz musisz podziękować swojemu genialnemu kuzynowi, że Ci kolo dupska narobił.. ban na tydzień powinien zostać, lecz zawszę możesz starać się o skrócenie bana, puki co to widzimy się za tydzień na serwie. :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,897 Posted January 28, 2015 Root Share Posted January 28, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Skarga słuszna Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts