STalonES 2 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 jak dla mnie ten admin spalony wyglada jak by gral na sofcie czy wh czy wgl na haxach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Przedstawisz jakiś dowód? czy będziesz ni z dupy osądzał go o cheatowanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Masz jakiś dowód? Jeśli nie to czemu go oczerniasz. Pokaż nam że admin jest spalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlin 1 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Witam , fakt jestem nowym adminem ale to nie znaczy że można mnie oczerniać że gram na chetach. Chciałbym jak najlepiej się dogadywać z całą grupą Nawet wspólnie zainteresowania (Tokyo ghoul) <3.Tutaj pan o nicku Stalones zrobił mi ss http://forum.cs-classic.pl/topic/30339-gremlin/#entry181899 w sumie całkiem zrozumiałem ponieważ jestem nowy na tej serverowni. Ale myślę że zakładanie takiego tematu mija się z celem skoro jest to bezpodstawne oczernianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m33t 0 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Fakt trochę przesadził ,ale jako spośród X adminów widzę zaledwie STalonES'a ,Remo i Gremlina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Pisz w odpowiednim dziale .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: zamek Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi