Grzywa 12 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Siemka chciałbym kupić vipa na zombieMod tylko chce pro vipa a nie vipa i nie wiem jak to zrobić piszę mi Vip i na ile dni a ja chce PRO Vipa a nie vip i proszę o pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Proszę tu jest sklepik http://shop.cs-classic.pl/#kup/vip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywa 12 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Wiem tylko ja chce Pro vipa a nie vipa xdd pisz mi vip i na ile dni xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Aby kupić ProVIP'a musisz napisać do opiekuna. PW > @-_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywa 12 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 JPRD już zapłaciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Nie denerwuj się! Zapłaciłeś to masz i tyle ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 1 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przecież wyjaśnił to już ze mną ^ ^ Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi