Czesieek 4 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Może ktoś coś ? . Jakaś gierka, która się nigdy nie nudzi ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 /Przeniesiony do Hydepark'u Nigdy się nie nudzi? hmm.. cs 1.6 (w końcu są różne mody), może też lol... Może też minecraft xDD Ja się nigdy nie nudziłem przy NFS:Carbon, bo zawsze można było sobie jeździć po ulicach i uciekać przed policją 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 To ja polecę lola i nostale Ewentualnie możesz pociapać w wow'a (world of warcraft) na płatnym bądź też na piracie Jeszcze przed rokiem grałam w to nałogowo, ale teraz niestety mój laptop z epoki kamienia mi nie pozwala. :x Miłej gry oblukaj coś sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooner96 48 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Heroes of Might and Magic 3( 5 też spoko), nfs Most Wanted, oczywiście gta vice city, football manager 2006( chociaż ja się na fm14 przerzuciłem, wcześniej tylko fm 12) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachuuu 40 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Gothic, Far Cry, Hitman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooner96 48 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 o hitman, były plejsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Również polecam NOSTALE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi