representSTAFFu 4 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Nick: STAFF SUICIDAL THOUGHTS etc.Opis problemu: Szukalem w necie ale nie znalazłem może tutaj bedzie pomoc, problem polega na tym ze mikro wydaje echo i tlumienie jak cos mowie. Nie tylko w CS ale takze SKYPE TS itp. Wczesniej tez mialem z tym problem ale sobie poradzilem, teraz ku** zapomnialem jak ja to zrobilem, licze na pomoc z waszej strony.Screenshoty: -Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : pwInne: - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Jaka karta muzyczna? realtek? Jaki masz mikrofon? ( nazwa ) Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Omega * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
representSTAFFu 4 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Karta: NVIDIA High Definition Audio A mikron jest ze sluchawkami, sluchawki zywkle tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) info z innego forum Jeśli masz windows 7, to wchodzisz w panel sterowania -> sprzęt i dźwięk -> "dopasuj głośność systemu" (pod katalogiem dźwięk) -> pojawia Ci się mikser dźwięku -> klikasz na głośnik -> rozszerzenia -> odznaczasz "otoczenie" -> klikasz ok i zamykasz wszystko. Jeśli nie zadziała będziemy myśleć dalej. Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Omega * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
representSTAFFu 4 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Właśnie o to chodzi, że ja nie ma tej zakładki "rozszerzenia" ani podobnej. Patrzyłem to już wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi