Shanell 1 787 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 1. Nick: Shanell 2. Imię: Ada 3. Wiek: 19, niestety już rocznikowo 20. 4. Znajomość Amx (0/10): 9/10 5. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/Shanell/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: A więc....ten tego. Mam na imię Adrianna i jak już wyżej napisałam liczę sobie 19 lat. Studiuję zaocznie i mam dużo wolnego czasu w tygodniu, ponieważ pracuję w domu. Przyznam, że moim minusem jest brak czasu w weekendy, a szczególnie w sobotę gdzie mnie nigdy nie ma, a w niedzielę jestem dopiero wieczorem. Miałam już styczność z amx, znam regulamin, kulturę chyba mam - chociaż zdarza się, że czasami puszczają mi nerwy. Cóż więcej pisać, myślę, że na serwerze większość osób mnie już zna i wie jaka jestem, ale są też osoby, które niestety mnie nie znają i oceniają pochopnie, ale te przemyślenia zostawię dla Siebie. 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: Niestety nie mam i chyba nie będę mieć, ponieważ jakoś nie mam chęci kupić i wydawać pieniędzy. -.^ 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Tak jak już pisałam w tygodniu mam zawsze czas, nawet rano kiedy z reguły nie ma żadnego admina. W weekendy tylko w niedzielę wieczorem. 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): W dni robocze od godziny 9? No dobra....10 xD ale z reguły do wieczora/ nocy bo jestem małym no lifem. <skromny> 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: Ojojojoj, ciężko będzie mi to stwierdzić, ale myślę, że z 2 lata z duuuuużymi przerwami. Na csc zawitałam jakoś rok temu i od tego czasu staram się intensywnie grać. 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): Tak 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Jestem na tak + Ogarnięta + aktywna + miła + wymagania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 na tak -wiek -znajomość amx -kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Shanell ! No pewnie że tak Miła dziewczyna, ogarnięta, gra w godzinach brakuje adminów, amx, składka ;d Duże tak ode mnie <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ada pewnie że na TAK wymaganie spełnia ogarnięta, zgłasza czitów, ogarnięty amx, składka,miła,aktywność na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Dlugi staz na classic,wiek ,amx ,czesto bywa na serwerze jak najbardziej na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Również jestem na TAK:+wiek, +doświadczenie, +rozpoznawalność na serwerze, +składka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 No pewnie że TAK! - wymagania - aktywna - miła/kulturalna/pomocna - staż na CSC - znajomość amx - nogi xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 TAK Shani to super kobitka xd popiera pomysl z modelem, jest kobietą, znana na forum, aktywna w dziale, amx xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NajaranyWariat 4 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Ja tez będe na tak jeżeli dokonasz zakupu steam który można znaleść z cs 1.6 już od 9zl także nie jest to żaden spory wydatek Póki co jestem na nie. Edytowane 28 Stycznia 2015 przez S}{aDoW Ortografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ja tez będe na tak jeżeli dokonasz zakupu steam który można znaleść z cs 1.6 już od 9zl także nie jest to żaden spory wydatek Póki co jestem na nie. Właśnie mnie rozwaliłeś na łopatki Po co osobie, która miała już tyle adminów na cs-classic steam ? nie kumam. On jest tylko po to, aby był nic po za tym Jestem na tak. Dobrze się sprawowała jako adminka bf2, i dobrze z nią się gra oraz rozmawia;) Zawsze chętna do pomocy i do pośmiania się . Co nie shannelku ;* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Na Tak. Miła, ogarnięta, wiek, kulturalna ^^, miała admina na BF2, bardzo dobrze sobie radziła więc na FFA sobie nie poradzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesieek 4 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Oczywiście ze tak ! . Widac ze gracz jest ogarniety . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi