dualite. 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Zaczne od tych podstawowych pytań.. Imie: Maciek Wiek: 16 (1996) Znajomość AMXX[(1/10) : Powiedzmy 5, ale jest bardzo dużo poradników - szybko się ucze. Mikrofon(tak/nie) : Jasne, że jest. Składka(tak/nie)11.07 zł sms : Tak. Dodatkowo premium(tak/nie) 5 zł sms : Tak. Steam/NS : NS niestety, ale myśle, że w przyszłym miesiącu kupie. Kontakt: GG: 34981057, forum, cod 8k. Dlaczego ty? : hmm.. Nigdy nie byłem adminem na żadnym serwerze, chciałbym zobaczyć jak to jest. Szybko dogaduje się z graczami, da się ze mną dogadać w każdej sprawie. Ilość godzin przegranych na serwerze : Tego to nie wiem, ale moje 2 nicki (nuPPo. i nuPPo.) to 60h ++. Podpisujesz się pod tym ,że co dzien będziesz na forum(tak/nie): Jasne, że tak. Link do Reklam : http://blconline.pl/viewtopic.php?p=15974#15974 http://www.cs-amelinium.cba.pl/viewtopic.php?p=1498#1498 http://www.cs-komandos.czo.pl/topics11/131.htm#161 http://cs-edit.pl/viewtopic.php?t=1899 http://cs-lubianka.c0.pl/viewtopic.php?p=1222#1222 Reklamy będę pisał na bieżąco. Może jeszcze napisze coś od siebie.. Może i jestem młody, ale nie jestem żadnym wyszczekanym "małolatem", mam dużo czasu na gre/ "adminowanie", ponieważ miałem noge w gipsie i mam stop z moim hobby. Nie będę się rozpisywał, bo nikomu nie będzie się chciało tego pisać. Mam nadzieje, że jeżeli dostane admina to wykaże się jakoś i dam sobie z nim rade.Może i mam mało postów na forum, ale jestem nie śmiały i nie lubie się wypowiadać nie na temat. Miłego wieczoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Jestem na Tak,dorób jeszcze 1 reklame bo ma byc 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfk. 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Na tak podanko ok napisane wydaje sie byc ogarniety miły tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 na tak nic dodac nic ujac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Jeszcze jedna reklama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
white# 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 OoOoOo Tu można wiele pisać ;]1. Gracz ogarnięty2. Mily3. Sympatyczny4. Można się pośmiać z niego ^^ (maskotka serwera) czasem wchodzę, żeby z nim pogadać i się pośmiać5. AMX ogarnie jak i wszystko^^6. Większość osób go lubiJa jestem jak najbardziej na TAK!!!. Często widzę go na serwerze i myślę, że będzie jednym z lepszych adminów ;]. Ale to co napisałeś, że jesteś nie śmiały to myślałem, że padne ze smiechy^^. Jeszcze raz na TAK ! ! ! ! ! :-) Pozdrawia white# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Ja tam lekkie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Widziałam Go parę razy na serwerze, jest według mnie ogarnięty. Dorób jeszcze jedną reklamkę i będzie dobrze:) Ja jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolcano 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Nuppo kolego żeby nie było ci za wesoło albo jak wolisz za słodko musisz poprawić swoja aktywność na forum 2 posty WTF!? haha. DLa mnie gracz ogarnięty lubi rozmawiać z innymi nie wyzywa innych od debili cweli i innych lepszych epitetów Myśle ze bedzie on bardzo dobrym adminem tak jak reszta adminów działających na serwerze yyyy MAłgosia jestem na takRobercie ; Dziekuje ze z nami jestes na takDZiękujemy 3x TAK ! (mam nadzieje ze bd adminem ! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Jestem na nie.Pfafhaha a tak serio to TAK-Ogarniety-Zabawny-Odpowiedni wiekI w uj dużo więcej rzeczy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`SkiLL'eD ;** 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 +1 reklama jeszcze i zmień kolor zielony i czerwony.@Edit. Co do Podania Na Tak Powody up. I widać ze jesteś sympatyczny i spoko po twoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarcza Szmato 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Na tak;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker.^^ 4 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 hmmm brak Steam ale ujdzie ) he -miły gracz-duzo gra :)Tak od Joker.>> :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Jestem na Tak , wszystko zostało powiedziane więc nic dodać nic ująć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPewniakk 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Na takPowody wymienione UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dualite. 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Moze mnie nie byc 1-2dni, problemy z netem. Jak wróce to jeszcze zrobie kilkanaście reklam, także jak można to nie zamykać mi tego podania.. A jak wróce to dorobie z 15 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzaa 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Nie spamuj.Na nie.Za duzo gadasz na servie, takie jest moje zdanie.// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ale gada i rozbawia innych a to jest najwazniejsze zeby gracze czuli sie naj jak lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dualite. 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Gadać, gadam, po to żeby gracze czuli się lepiej i wracali na serwer a nie szli na jakieś inne, a jest ich bardzo dużo. Dlatego, ze mnie nie lubisz, a nie, ze za duzo gadam, nie miales innej wymówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
'SkRilleX^.^ 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Jestem na Nie Powody podał Lewy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi