Lebron 112 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Witam mam małą propozycję żeby dodać w shotboxie takie coś że jak napiszemy @ i np Lebron (@Lebron) to będzie kolor rangi którą użytkownik posiada Myślę że to nawet ciekawe bo sb nie będzie cały czas biały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Na nie. Jest kolorowo na sb , wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Po mojemu to zupełnie niepotrzebne. Nie przywiązuję wagi do kolorków ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Sorki że się wypowiem ale lepiej by wyglądało z tymi kolorkami ładniej by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Masz już kolorek nicku, reszta zbędna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jak dla mnie pomysł z dupy wzięty. Zwyczajne nabijanie postów. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jak jaskier napisal i co sam zauwarzyles nabijasz sobie posty a takowe mozesz nabijac w innych dzialach a nie dawac durne propozycje na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Po pierwsze nie nabijam postów bo nie jest mi to potrzebne. Po drugie było by więcej kolorków i lepiej by to wyglądało Edytowane 30 Stycznia 2015 przez S}{aDoW Zaproponowałeś to czekaj na opinie innych, a nie co chwilę piszesz to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 A po co ci tyle kolorow to nie jest jakas kraina nyan cat ze musisz miec wszystkie kolory teczy a ilosc postow 15 cos mi mowi ze jak juz musiales wbic te 10 postow zeby zlozyc podanie to mozna zawsze ponabijac troche wiecej wiec nie proboj tu nikowo oszukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Magnetar ty się lepiej naucz pisać po polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dziękuje za propozycje, ale niestety nie zostanie to dodane. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi