Lendziuu 0 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Strzałeczka wszystkim Myślę że na serwerze diablo przydało by się wrzucić nowe roundsouny, a więc ode mnie kilka dobrych kawałków leci i chciałbym żeby inni użytkownicy dali również troszkę tytułów od sb.Z góry Dziękuje 1.Martin Tungevaag Wicked Wonderland 2.Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj - Bang Bang 3.Sheppard - Geronimo 4.Avicii - The Days 5.Hardwell feat. Chris Jones - Young Again 6.Remady & Manu L - Waiting for 7.ZHU - Faded 8.Ariana Grande ft. Zedd - Break Free 9.Dr. Kucho! & Gregor Salto - Can"t Stop Playing(Oliver Heldens & Gregor salto) 10.S.O.S - Indila 11.Girls In Luw - DJane Housekat 12.Cant"t Let Go 13.Sun Goes Down Robin Schulz, Jasmine... 14.Coll Kids-Schosmith 15.Kali - Jeden Buch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jak zrobicie te rs'y i mi je podeślecie to zmienię, ja nie mam czasu, żeby je robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajko111222 1 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Witam was jak wiecie mamy już dawno po świętach więc może zmieńmy muzykę świąteczną na coś innego. Np: jakiś fajny rap. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Z tego co widziałem fakel nie będzie robić rs'ow więc trzeba mu coś podesłać. Jutro coś wstawie i może jakieś wybierze. @Myślałem że ty nowy temat założyłeś @Fakel - http://www32.zippyshare.com/v/97943609/file.html 1. Ayla - Czy ty wiesz (Dj Sequence Remix) 2. DJ Antoine vs. Mad Mark - House Party (Extended Mix) 3. Sebastian Ingrosso & Tommy Trash feat. John Martin - Reload (Vocal Mix) 4. FuBu Vs Farenthide & Hubertuse Ft Corey Andrew - Live It Up (Klina SuperGlue Edit) 5. Respect - Wakacje (Dj Sequence Remix) 6. MIG - Miód Malina (Dj Sequence Remix) 7. Impuls - Zrób to mała (Dj Sequence Remix) 8. Avinion Dance - Oj oj oj(Co Ty robisz)(Dieg00 & CandyNoize Remix) 9. Funkwell - Happy Song (Original Mix) 10. Capital Cities - Safe and Sound (Henrix & Darmon Remix) 11. Matthew Koma - One Night (Vicetone Remix) 12. Sick Individuals & Axwell feat. Taylr Renee - I AM (Original Mix) 13. Stefan Rio - Can't Let Go (Bigroom Club Mix) 14. Follow Your Instinct feat. Alexandra Stan - Baby, It's Ok (Bodybangers Remix) 15. Soleo - Lubisz czy nie lubisz (Dj Sequence Remix) Edytowane 6 Lutego 2015 przez Omega * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Rs'y wgram dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zmiana Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi