Jamaro 0 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Siemanko :flowers2:] Mam pewien problem otóż nie słychać u mnie podczas gry muzyki na koniec rundy :co_jest: :co_jest: Wszystko mam podgłoszone na maxa (mp3), rs'y są włączone a na żadnym serwie ich nie ma :er: O co tu chodzi !? z góry dzięki za zainteresowanie tematem pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Wpisz w config i zobacz czy dziala MP3FadeTime "2.0"MP3Volume "0.310000"mp_decals "150 Sprawdz tez czy masz wlaczone pobieranie cl_allowdownload 1 Edytowane 29 Stycznia 2015 przez HARDWELL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamaro 0 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Skopiowałem to do config i nadal rs'ów nie ma a ta opcja download jest włączona (1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 zmień cs'a i nie będzie trzeba siedzieć nad tym, czego to jest wina. http://download.cs-classic.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi