Porczop 257 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Nick: Porczop Powód rezygnacji: Nie wywiązuję się z obowiązków administratora. Nie mam zbytnio czasu na grę. Coś od siebie: Rezygnuję z przywilejów administratora COD Mod 2001 LvL, z serwera nie rezygnuję, będę na nim bywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Oooo a co z 4funem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Słabiutko Porczopik, nieładnie tak zostawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Skoro będziesz grywał to się nie żegnam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Oooo a co z 4funem ? Coś mi się zbugowało i nie mogę wejść na serwer xD Rangi i tak już admina nie mam Słabiutko Porczopik, nieładnie tak zostawiać. Nie zostawiam, po prostu rezygnuję z flag. Kiedyś jak będą chęci to jeszcze wrócę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 2 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Neffa informowałeś?xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Neffa informowałeś?xD @-_- nie, ale na serwerze nie mam flagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Po zobaczeniu tego posta usunąłem mu flagi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 3 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi