OsamaLWG 5 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Co myślicie , zeby dodac pare slotów na serwer? , wedlug mnie jest ich stanowczo za mało , powinno byc około 20-21 , bo wieczorem gdy chcem wejsc na serwer nigdy nie ma miejsc . Dlatego chciałbym ,aby zwiększono liczbę slotów , dziękuje. Pozdrawiam. Edytowane 31 Stycznia 2015 przez OsamaLWG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HabaS:) 2 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ja się z tym zgadzam , ale nie 21 tylko 17-18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Temat był już kiedyś poruszany i nie będzie więcej. A by się przydały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 243 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 W godzinach popołudniowych i wieczornych niełatwo trafić na wolny slot, ale przy większej ilości byłby problem z tempem rozgrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Temat był już tyle razy poruszany i nie wiem, po co ciągle wracać do tego samego tematu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdE 24 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Fajny pomysł ale już był poruszany temat i nie opłaca się go ciągle poruszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selfie 10 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Wszystko ładnie pięknie, ale powiększenie liczby slotów wiąże się z większymi kosztami. Jak rozmawiałem z Rias kiedyś było więcej slotów no ale niestety było to nie opłacalne tak więc mówię, że powiększenie liczby slotów wiąże się z kosztami. Temat był poruszany wiele już razy i na tym się kończyło tak więc proszę nie robić tematów do nabijania postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Temat był poruszany wiele razy i za każdym razem odpowiedź była na NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi