Omega* 2 077 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Omega * 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Nie mogę się doczekać premiery na PC. Co to będzie za kosmos . Pomyślcie sobie, nie tylko o samej grze w czystym stanie, ale także o modach, które będą mogły powstawać . Po prostu kosmos . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Trzeba mieć Kompa z kosmosu najpierw zeny sobie pograć na PC. Pierwsze z modów to już widzę jak ludzie wstawiają nowe samochody, albo jakieś inne śmieszne pierdoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Oby byl mod na jetpack bo brakuje mi tego z san andreas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Wymagania nie są wcale tak wielkie. Spokojnie na średniej klasy komputerach pójdzie. ToJestSkill dokładnie! Jetpack będzie pewnie jednym z pierwszych modów . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Macie zdjęcie jak będzie wyglądało na kompa opakowanie Będzie też na Steamie! Teraz też w sumie jest ale za 59.99$ czyli za ok 180zł ale w sklepach będzie 24 marca xdd http://store.steampowered.com/app/271590/ Edytowane 1 Lutego 2015 przez Lebron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Najbardziej bije po oczach wymaganie co do miejsca na dysku ..ponad 60 GB Ile to plików, skorek, modów.......... :rozowiec: kucyk o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Nom to muszę sobie kompa zmienić z pamięcią 1tb ehhehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 A nie lepiej ps3 kupić za 600 zł , i będzie elegancko działało , a co do moda z jetpakiem to jeszcze takiego moda nie spotkałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 A nie lepiej ps3 kupić za 600 zł , i będzie elegancko działało , a co do moda z jetpakiem to jeszcze takiego moda nie spotkałem a czy na ps3 będziesz mógł wgrać mody? Nie. A na tym polega cała zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Ale jeśli w internecie powstanie wiele modów i do wielu z nich Rockstar Games postanowi wykupić prawa autorskie za kilka dolarów i Stworzą osobną płytę do GTA V pod jakąś nazwą typu "Dodatki" na Play-a , X-boxa i PC ? A jej koszt będzie równy kosztowi pełnej wersji gry albo jeszcze można Zrobić Złotą Edycję gry posiadającą tę właśnie płytę ... Boże tyle milionów można zarobić $. $ .... Ale to tylko moje spekulacje i mój plan Biznesowy :rozowiec: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Można wgrać na ps3 mody tylko trzeba go odpowiednio skonfigurować mój kolega tak zrobił i działa idealnie ale na inną grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Omega a jakie np. mody można wgrać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Omega a jakie np. mody można wgrać ? Wszystko będzie napisane tylko wpierw musi wyjść gta v na pc. 24 marzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi