SkalnyPatataj 100 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Imię: Maciej Wiek: 19 Kontakt: gg: 33578845 Twój nick na TS3: SkalnyPatataj Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Sieć Cs-Classic bardzo dobrze mi znana dużo dziennie gram i przy okazji mógłym pomóc jak i serwerowi Ts3 jak i użytkownikom sieci Kontakt z administracją: (w skali 1-10): myśle, że z 7 śmiało mogę sobie przyznać Ile czasu spędzasz na TS3: na tym siedziałem mało ale moja aktywność zmieni się momentalnie wcześniej miałem swój serwer glosowy ale niestety po 2 latach upadł Czy posiadasz admina na innym TS3?: NIE Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): duże 9 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: potrafie zrobić wszystko co będzie potrzebne administratorowi Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): TAK Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Pewnie Proszę o godne i pozytywne rozpatrzenie Mojego podania Z pozdrowieniami, SkalnyPatataj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sativa. 27 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jestem na Tak. + Aktywnośc. + Wiek. + Ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Wybacz, ale dopiero co wróciłeś, ani razu cię na ts nie widziałem NA NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Nie widziałem Cię jeszcze ani razu na tsie, na to stanowisko jest potrzebna osoba pewna, a Ty do niej nie należysz. Słaba aktywnośc. Tymczasowo na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 ja także nie widzę cię na ts więc jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 No aż tak pilnie adminów to nie potrzeba, posiedź chwile na tym ts3 , na teraz nie . Za tydzień najwyżej (jeżeli modek sie czepi to niech zobaczy ile jest na teraz powodów na nie 1/2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Tez jestem na nie. Ani razu Cię nie widziałem na ts a po drugie nie dawno wróciłeś do nasz i mało Cię znamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Często siedze na ts'ie i tak naprawdę ani razu jeszcze Cie nie widziałem. Odrób aktywność Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 1 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi