strzala312 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Nick : `MlOdY`1 Link do SSów : NIE MAM BO NIE WIEM O JAKIE SS'Y CHODZI !!! MIAŁEM 2PERMY I DOSTAŁEM 2 UBANY, A NA STRONIE AMXBANS PISZE MI ŻE NIE MAM ŻADNEGO BANA AKTYWNEGO WIĘC NIE WIEM O CO CHODZI -_-Wycinek z konsoli : Serwer : 45001 lvl CoD MoD [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Powod: 'AB niewrzuciles SSow!' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanently' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1638113742' [AMXBans] Twoje IP: '178.36.213.113' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ja sie bawić nie będę . . . Ogarnijcie już widać , że kolesiowi zależy na serwerze gdyby mu to nie zależało to grałby na czitach + nie pisałby ciągle tematów .Ub Dostał o to dowód : http://cs-classic.pl/viewtopic.php?t=6606To jest ss'y nwm czy 2 ss'y były robione jeśli tak to nie mam racji ;x . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi