OsamaLWG 5 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 1. Nick:Osama 2. Imię:Karol 3. Wiek:16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:https://www.gametracker.com/player/Osama/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Cześć, jestem Karol , gram na serwerze DeathRun od bardzo długiego czasu. Moje głowny hobby to wędkarstwo . Chciałbym zostac administratorem dlatego ,ze gdy wchodze na serwer widze jak niektórzy gracze łamią nałogowo regulamin, najbardziej denerwuje mnie to ,że skracają i przedluzaja. Dlatego chcialbym wprowadzic ład , skład i porządek na serwerze . Dodam ,ze byłem 3x adminem na dr , i Gracze byli ze mnie zadowoleni ( nie , niechwale się). 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-4h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): dni robocze 13-17. 19-23 weekendy 9-12 . 14-17 12. Staż w grze counter strike 1.6 5 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdE 24 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Ostatnio jak wchodziłem na serwer to go ciągle widziałem nie wyzywał nikogo na serwie ludzie go lubią, Można dać mu Admina na okres próbny(Otóż ja nie gram ciągle na dr to nie znam go długo) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) 28 stycznia ostatni ban za skracanie, już nawet nie wspomnę jaką masz piękną listę banów w amx. Na nie, ciągle łamiesz regulamin. @ Nie możesz się wypowiadać w swoim podaniu -.^, okej ten ban wyjaśniony, a jak mi wyjaśnisz te: http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1422797087__bla.png Edytowane 1 Lutego 2015 przez Euphemia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamaLWG 5 Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Ale się poprawiłem i juz nie skracam I staram się nie lamac regulaminu Zgłaszam bardzo duzo rzeczy na u@ itp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Wypowiedź we własnym podaniu, posiadasz warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie przestrzeganie regulaminu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi