jasio Boyka 16 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 1.Twój Nick: jasio Boyka 2.Nick admina/gracza który zawinił: WhiTeAnGel 3.Admin/Gracz : b 4.Data i godzina: 01022015 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): dowodem jest to co zrobil 6.Opis sytuacji: jakieś zarty admin banuje nei slusznie ,wbrew pkt. regulaminu (przedwczorajsza skarga), a dziś wchodze na serw i co adminek za dyche wywala mnie z klanu w rewanzu, porażka obiektywny adm, który mści się za skargę, żąl cb WhiTeAnGel, zal dziecko poszukaj se znajomych w realu bo patrze ze jestes dzieciak, obrazil sie i poplakal bo naskarzyli na niego, wywale was z klanu nie bedziecie u mnie hahahah , zapizdziel.........................u oddaj mi moje monety a na twoj klan mam wywalone ja.......a jak jestes dzieciak. ps. ale czy te skargi maja sens skoro,admin banuje niezgodnie z regulaminem jest ban jest pkt. z regu. i nic, a on broni sie ze flesze flesze wymyslaj wymyslaj szkoda mi czasu zeby ci cokolwiek udowadniac, to moze wkrotce bany za uzywanie broni beda i bedziemy sie tylko ganiac cala runde, daje bana za he (nieslusznie) a broni sie fleszami. PO CO JEST REGULAMIN JAK ADMIN GO LAMIE I NIE MA KONSEKWENCJI??????, a potem się mści np wywalając z klanu żenua haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 O co Ci chodzi? Klany Karol zamknął na jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio Boyka 16 Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 przepraszam skoro tak przeprasza, wszedłem na serw dziś po dwóch dniach w menu jest klan a u mnie wyświetla że nie należę do żadnego klanu, soory nie ma tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 1 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 O co Ci chodzi? Klany Karol zamknął na jakiś czas. Nie zamykałem nic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 dzisiaj takze pisalem mu 3-4 x na u@ zeby ogarnol ludzi kampiacych na respie najpierze nic niewidzial niby a pozniej nic z tym nie zrobil mapke dust 2006 moge wstawic hltv jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 "Nie zamykałem nic" Bo teraz nie ma klanów żadnych , a tamte , które były noszą nazwy ostatnio dodanych członków np : wcześniej Saiyan Blood teraz : "Zefir"-ostatnio dołączony członek , tak przynajmniej pisze w top10 klanów. "dzisiaj takze pisalem mu 3-4 x na u@ zeby ogarnol ludzi kampiacych na respie najpierze nic niewidzial niby a pozniej nic z tym nie zrobil mapke dust 2006 moge wstawic hltv jak cos " To chyba nie do mnie pisałeś , tylko do KILLEREKPL , ja wszedłem , zagrałem z 10minut , a pierwsze co zobaczyłem na u@ od Ciebie to "Kurwa baranie ile razy mam powtarzać żebys zrobił coś z tym kamperem". Nic nie zrobił powiadasz?Dałem mu ostrzeżenia i wychodził z respa , ma 20sekund , nie moja wina że ty raszowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 ja nic nie widziałem zeby ktos mi pisal na u@ ale moglem tez nie zauważyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 1 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi