dzika ryba 982 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Jest to dopiero druga moja recenzja. Tym razem trochę bardziej się przyłożyłam. Prosiłabym o szczerą opinię i wytknięcie mi błędów, bo to nie jest moja ostatnia i chciałabym wiedzieć co zrobić, by to lepiej wyglądało itd. Przejdźmy do rzeczy!Golden TimeGatunek/ki:Komedia, Romans.Tematyka: Okruchy życia, Szkolne życie.Typ i wiek widowni: Seinen, 13+Rok produkcji: 2013Opis anime:Pierwszy dzień w nowej szkole - najbardziej lubiany przez twórców anime moment do zawiązania akcji komedii romantycznych. W tym właśnie dniu poznajemy głownego bohatera - Tadę Banriego.Wyżej wymieniony bohater, czyli Barni Tada jest nowo przyjętym studentem prywatnej szkoły prawniczej w Tokio. Chłopak jakiś czas temu miał poważny wypadek, wskutek którego stracił całkowicie pamięć.-(Czy ją będzie ją odzyskiwał?- Dowiesz się oglądając). Tuż po rozpoczęciu roku akademickiego zgubił się w drodze na spotkanie organizacyjne pierwszego roku. Błądząc wpadł na innego zagubionego studenta - Mitsuo Yanagisawę. To spotkanie było pączątkiem ich przyjaźni. Kiedy w końcu cudem docierają do celu, zagradza im drogę piękna dziewczyna, trzymająca w dłoniach wielki bukiet róż. Mitsuo obrywa kwiatkami po twarzy, a po chwili otrzymuje wiązankę w cywilizowany sposób wraz ze słowami "Gratulacje dla nowego studenta". Śliczna, dobrze ubrana, perfekcyjna kobieta, która przed swoim odjazdem wywijała Mitsuo kwiatami przed nosem, to Kouko Kaga, jego przyjaciółka z dzieciństwa. Będąc jeszcze dziećmi, dwójka ta przyrzekła sobie, że w przyszłości się pobiorą, spełniając tym samym swoje marzenie. Chłopak chcąc od niej uciec, w sekrecie postanowił przystąpić do egzaminów na tę prestiżową uczelnię, jednak plan został spalony, ponieważ okazuje się, że Kouko ścigając swojego "narzeczonego" także została przyjęta. - Jak potoczy się dalej ta sprawa? - Dowiedźcie się sami. Powiem jedno, historia was zaskoczy, jest wspaniała!Link do serialu: http://www.anime-shinden.info/26322-golden-time-online.htmlMoje przemyślenia: Hmmm, troszke irytujące jest to, że już w tych początkowych odcinkach wchodzi w życie romans. Historia bohatera Banriego jest wzruszająca, ogólnie wszystko jest bardzo ciekawe. Polecam wielbicielom dobrych romansów.Moja ocena: Jedno z najbardziej lubianych przeze mnie anime. Bardzo wciągnęło mnie i zaciekawiło. Cała ta historia jest dobrze rozbudowana. Dużo romansu (może i dobrze, może i nie). Bohaterowie i ich historie fantastyczne. Kreska również przypadła mi do gustu. Aż naszła mnie ochota ponownego obejrzenia. Polecam!Postacie - 10/10Kreska - 10/10Ocena ogólna -Warte obejrzenia. Super. Źródła: Google, animezone, moja główka. Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Rias 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Kolejna bardzo dobra recenzja. Dobrze przedstawieni bohaterowie i ułamki fabuły. (jeżeli możesz nie wrzucaj kilku recenzji dziennie, bo nie będzie co recenzować ^^) Lubię to. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Haha spokojnie. Tylko dzisiaj jakaś ochota mnie naszła, to wrzuciłam dwie. Nie będę tak spamowała codziennie tymi recenzjami, ale coś tam się będzie wrzucać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Mimo, że to nie moje klimaty to fajnie się czytało recenzje oby tak dalej like leci xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Fajnie napisałaś tą recenzje i nic się nie pomyliłaś plusik leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Gratulacje ,fajnie napisana recenzja łap + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności. ;_;Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi