Żbiku 11 Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 (edited) 1. Nick:BARDZO DOBRA WCZUTA.2. Imię:Łukasz.3. Wiek:19lat.4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Dobre.5. Mikrofon(Tak/Nie):Nie.6. Składka(Tak/Nie):Tak.7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/BARDZO%20DOBRA%20WCZUTA/193.33.177.101:27156/.8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**A więc tak, nie będę tutaj się rozpisywał o "standardowych funkcjach" typu "łapanie cheatów bo brak adminów w czasie gdy gram" bo admini, którzy są, wywiązują się wzorowo ze swoich obowiązków i rzadko kiedy jest taka sytuacja. Przejdę do konkretów... Pewnie sporo osób mnie skreśli ze względu na przekleństwa, przyznaję się do nich (a kto w tych czasach nie przeklina? ), jednakże od pewnego czasu staram się kontrolować na serwerze i wyrzucam je jedynie "pod nosem", pewnie może być to kluczowy element mojego podania i zrozumiem jeśli przez to zostanie ono odrzucone, jednakże wydaje mi się, że swoją aktywnością na serwerze jak i na forum zostaną (przekleństwa) nieco przyćmione A teraz do tego, co nakłoniło mnie do napisania tego podania... A mianowicie, sporo jest takich sytuacji, że piszę adminom na sayu o afkach, cheatach, pingach itp itd... Swoim adminowaniem mógłbym w tym w jakimś stopniu pomóc. Dodam również, że często jestem dostępny godzinami wieczornymi i nocą. To by było chyba tyle ode mnie, pozdrawiam ciepło, miłego nocy.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:1:75875510. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:Staram się kiedy mogę.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 9-14, 17-2312. Staż w grze Counter Strike 1.6:3lata.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak. Edited February 2, 2015 by Żbiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
NexT. 315 Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Jestem na tak + gt +AMX -kultura -micro Popraw tą kulturę i będzie db Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sailor Moon 494 Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 (edited) Tak, tak i jeszcze raz tak! +aktywny na serwerze + bardzo przyjemnie się z nim dogaduje +zgłasza na u@ +był już u nas adminem na okresie próbnym +miło, by mieć kogoś takiego w gronie adminów Powodzenia! Edited February 1, 2015 by Jasmine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Tak -aktywny -zgłasza -kultura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sativa. 27 Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Jestem na Tak. + Steam. + Wiek. + Ogarnięty. + Składka. + Kultura. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
James0v 1,688 Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Jestem na tak- aktywny na serwerze- spełnia wymagania Choć nie wiem jak czas będzie Ci pozwalać, bo jesteś chyba już klasą maturalną, wiem coś o czasie jaki dostaje się w ostatnich klasach. Ale życzę powodzenia jak najbardziej. Z góry już Cię witam, każdemu zdarza się użyć wulgaryzmu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miko 90 Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 (edited) 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:Staram się kiedy mogę. 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:Codziennie. Mógłbyś się określić jeśli pytają o konkretne godziny i ile czasu możesz poświęcić, chociaż na oko, zedytuj to i bo w sumie o godziny gry chodzi czy będziesz przyjęty czy też nie +aktywny na serwerze +steam +wiek +składka +gt Jestem na tak Edited February 2, 2015 by miko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
santos (t) 77 Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Żbiku witam oczywiście że na tak każdy jest tylko człowiekiem i zdarza się przeklinać +ogarnięty +forum +admin + składka +steam + gt + ograny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolooo 553 Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Jestem na tak +składka +steam +ogarnia +zgłasza czity + wiek + miał już admina 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanell 1,787 Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Namawianie do wypowiedzi w podaniu skutkuje negatywnym rozpatrzeniem podania Chyba nic więcej nie muszę pisać, link jest na SB jbc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lebron 112 Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Jestem na Tak: -aktywny -gt -doświadczenie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARDWELL 425 Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Nie mam zastrzezen, a powody @up wiec nie widze potrzeby rozpisywania sie. Dziwia mnie wypowiedzi osob, ktorych nie widuje na serwerze + ten nieszczesny link na sb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel.! 793 Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 (edited) A ja jestem na nie:-reklama podania -zastanawiam się czy ogarniesz 2 serwery na 4fun miałeś przeciętną aktywność.// takie jest tylko moje, nieliczące się z nikim zdanie Edited February 2, 2015 by ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts