snieg 0 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Snieg Problem ze steamem Witam. Mam problem ze steamem otoz znalazlem stare konto ktore ma dobre kilka lat, sciagnalem steama zalogowalem patrze a tam nic w bibliotece niemam ani nic nie moge zainstawowac pamietam kiedys gralem i bylo duzo gier no i oczywiscie cs 1.6, chcialbym sie zapytac czy mozna to jakas rozwiazac bo pogral bym w csa. Mam windowsa 8. z gory dziekuje i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 sciagnalem steama zalogowalem patrze a tam nic w bibliotece niemam ani nic nie moge zainstawowac pamietam kiedys gralem i bylo duzo gier no i oczywiscie cs 1.6, chcialbym sie zapytac czy mozna to jakas rozwiazac bo pogral bym w csa. Gier z konta steam na pewno ci nie usunęło, jeżeli nie masz to najprawdopodobniej,.. znaczy nawet na pewno to nie to konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snieg 0 Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Ale to jest wlasnie to konto na 100 % i najgorsze ze tu nic niema kiedys grywalem bardzo duzo w csa ogolnie wlasnie mi na csie zalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 To napisz do supportu może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi