marianekłowcaszparek 61 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 1. Nick: mariano italiano (ale kce mieć "maniek" 2. Imię: Mariusz 3. Wiek: 20 4. Znajomość Amx (0/10): 8 5. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT: http://www.gametrack...6.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Hejka kochani, na wstępie chciałbym uprzedzić posty typy "na nie, bo ostrzeżenia" jeżeli moje podanie przejdzie to w ciągu minuty wyśle te śmieszne smski). Jestem młody, przystojny, przebojowy, spędzam na serwerze całkiem sporo czasu. Wydaje mi się, że zdecydowana większość graczy mnie lubi i szanuje, na czitach trochę się znam, w miarę możliwości zawsze ich zgłaszam i w 9/10 przypadkach zawsze mam racje. Niestety 2 poprzednie podania nie przeszły... bo coś tam, więc w tym zamierzam edytować moje podanie i powstrzymywać się od zbędnego komentowania . Moje podania motywuję tym, iż gram bardzo często w godzinach nocnych, kiedy ciężko o admina na serwerze a o cziterów bardzo łatwo (gdybym grał tylko w niedziele po kościele to pewnie nawet nie składałbym tego podania, bo aktualni admini robią robotę) no ale w nocy serwer zamienia się w istny raj dla cziterów dowartościowujących się po nieudanym życiu w prawdziwym świecie, myślę że trochę nadrobiłem forum, bo o tym też było. Pozdrawiam wszystkich i moją mame 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: STEAM_0:1:336683 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Uważam że dużo, aczkolwiek mam za mniej niż 100 dni maturkę więc teraz te godziny będą troche ograniczone 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): w dni robocze jakoś około 15, albo wieczorem, weekendowo gram sporo, zazwyczaj jak to wyżej nadmieniłem nocnymi porami 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: 3 miesiące ale szybko sie ucze 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): Tak zdarzyło mi się aczkolwiek nie na cs-classic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziemowitjotpe 2 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Jak najbardziej na tak, odpowiednia osoba na te stanowisko, kulturalny, porządny człowiek z predyspozycjami i szerokim (jak nie powiem co) polem manerwru. Połowa obecnych adminów do pożegnania, a brać tego Pana, bo jest ogarnięty. POZDRAWIAM ZIELE. Edytowane 2 Lutego 2015 przez ziemowitjotpe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacyk 15 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Bardzo duze YES! Chlopak jest ogarniety, kulturalny. Jest doswiadczonym graczem, gra bardzo czesto i ma dobry kontakt z ludzmi! Jest odpowiedni na te stanowisko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sativa. 27 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Jestem na Tak. + Ogarnięty. + Kulturalny. + Steam. + Składka. + Doświadczenie. + Wiek. Pozdrawiam, i życzę powodzenia, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Chyba ebola macie czy coś ?NIE po twoich wybrykach z ziele straciłeś kolejne szanse jak dla mnie to ty tutaj juz nie powinnes grac tyle w temacie bo nic wiecej nie mozna dodac 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Tamtych dwóch, to pewnie jego koledzy a Sativa nabija sobie po prostu posty.Jestem na nie, na obojętności skopiowałeś podanie, które zostało już odrzucone, jesteś chamski i prezentujesz zerowy poziom kultury."2 podania nie przeszły bo coś tam" te coś tam jest powodem, dla którego nie dostaniesz admina, ludzie tacy jak Ty się nie zmieniają, a na pewno nie w kilka dni.3 miesiące... Serio?Proszę Cię, daruj już sobie te podania na admina, one Ci nie wyjdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Pewnie zaraz zostanę zhejtowany przez twoich kolegów, że nie gram na serwerze i wgl. Ale chcę Ci uświadomić, że na 99% nie dostaniesz tu, na tej sieci administratora! A wiesz czemu? Bo jesteś chamski. Czy dobry administrator powinien się tak zachowywać? Chodzi mi o twoje podanie na grafika. Jeżeli myślisz, że jesteś zabawny przerabiając zdjęcia o 100% inteligentniejszej osoby od Ciebie - S}{aDoW to na flagi nie masz co liczyć... Na nie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Podanie "odrzucam" Nie jestem opiekunem, lecz liczne kpiny, które urządzałeś z zielem na temat shadowa - nie dostaniesz za to admina jestem tego pewien, że natalja Ci go nie przyzna. W świetle prawa zamykam podanie za warny. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamek Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi