Gość Skrillex Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Nick: SkrillexPowód rezygnacji: Żałuje ale odchodzę.Coś od siebie: Wybaczcie mi ale odchodzę, ponieważ kolega reaktywował poprzednią siec na której grałem. Może kiedyś wrócę i mam nadzieje, że przyjmiecie mnie spowrotem. Chciałbym na pożegnanie pozdrowic Wiktorie, Lewego, Ewę, Lato, amN, Pawła, Blacka, Senroxa, Extreme'a i resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 .. szkoda, że odchodzisz ;c . Wróć kiedyś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Skrillex, szkoda Mam nadzieję, że wrócisz.. Szkoda starałeś się o moda a teraz tak nagle .. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bru[t]al 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Żegnaj ;C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kurczełe , wielka strata ;/no nic , narazie :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi