Gość Skrillex Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Nick: SkrillexPowód rezygnacji: Żałuje ale odchodzę.Coś od siebie: Wybaczcie mi ale odchodzę, ponieważ kolega reaktywował poprzednią siec na której grałem. Może kiedyś wrócę i mam nadzieje, że przyjmiecie mnie spowrotem. Chciałbym na pożegnanie pozdrowic Wiktorie, Lewego, Ewę, Lato, amN, Pawła, Blacka, Senroxa, Extreme'a i resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 .. szkoda, że odchodzisz ;c . Wróć kiedyś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Skrillex, szkoda Mam nadzieję, że wrócisz.. Szkoda starałeś się o moda a teraz tak nagle .. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bru[t]al 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Żegnaj ;C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kurczełe , wielka strata ;/no nic , narazie :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi