Lebron 112 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Wiek: 16 latIlość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: tak ok. 23hDoświadczenie na podobnym stanowisku: Bardzo dobre miałem moderatora na kilku sieciach ale nigdy nie zajmowałem się jednym działem.Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ znam się na tym i chciałbym pomóc Omedze moderować i dodawać informacje na ten temat.Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: ~Chciałbym zmienić dział minecraft na np. Need For Speed~Pomagać innym graczom czyli im wytłumaczać różne rzeczy związane z grami i też z światem rzeczywistym oraz im pomagać w trudnych sytuacjach i złych momentach.Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): Działem GTA wraz z Omegą.Posty jeszcze nadrobię oraz te 25h na forum Edytowane 2 Lutego 2015 przez Lebron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Nie spełniasz wymagań: Co najmniej 2 dni spędzone na forum Czyste konto (Brak warnów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi