murzynmuka 0 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 1.Twój Nick: Mag zielonego dymu 2.Nick admina/gracza który zawinił: xKardzio 3.Admin/Gracz : Gracz4.Data i godzina: 02-02-15 14:245.Dowody (demko/screeny/świadkowie): " http://drcscgo.cs-classic.pl/ " , " http://forum.cs-classic.pl/topic/23959-regulamin-csgo-deathrun/ "6.Opis sytuacji: Skróciłem na mapie kaktusy, więc po kilku następnych rundach napisałem do xKardzia żeby dostać bana. Wszedł, dostałem bana, lecz byłem ciekawy na ile go dostałem to wszedłem na forum i sprawdziłem ( dostałem na 10h ), szukałem informacji na temat skracania i nie znalazłem, więc napisałem do Buźki i powiedział mi, że regulamin z 1.6 jest do go'ła nie wiedziałem ale to nie ma nic do rzeczy bo rozmowa jest prowadzona na temat braku znajomości regulaminu admina xKardzia. Dodam jeszcze SS'a:http://zapodaj.net/517fa63798c3d.png.html w którym admin upiera się przy podpunkcie wykorzystywania błędów mapy...i że czytać nie umiem...( ty masz 16 lat i ty czytać nie umiesz...), a potem napisał że 1-3 i że już jest koniec, co potwierdza nieznajomość.7. SID/IP: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 http://forum.cs-classic.pl/topic/23959-regulamin-csgo-deathrun/ - widać, że -_- edytował dzisiaj regulamin, czyli 2.02.2015r o 16:45. http://drcscgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=mag+zielonego+dymu&Submit= - ban poleciał o 14 dzisiejszego dnia. Co do cs 1.6 miałem kilka osób, które upierały się, że widzą regulamin i tam pisze inaczej, lecz w regulaminie od CS:GO nie było tego napisanego. Osoby myliły regulaminy. Napisałem tobie to, po to, aby się upewnić, że czytasz regulamin DR CS:GO. Dzisiaj -_- zedytował regulamin, a dostałeś bana o 14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murzynmuka 0 Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Rozmowa z Buźką mi się usunęła ale napisał - regulamin cs 1.6 to jest to samo co cs:go tylko że z modami, a więc jako admin musiałeś być obeznany z regulaminem. 4.Data i godzina: 02-02-15 14:24 - a co ja napisałem? Nauczysz się czytać? Dodam jeszcze, że się nie pisze "tam pisze inaczej" tylko "jest napisane" Admin z ortografią. Edytowane 2 Lutego 2015 przez murzynmuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murzynmuka 0 Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Wykorzystywanie jakichkolwiek błędów na mapie to nie jest skracanie, takie błędy to np. terro może wyjść z obszaru w którym włącza płapki ( czy coś innego ). Jeśli w regulaminie nie było nic napisane o skracaniu to czemu admini banowali? (blow mind) Edytowane 2 Lutego 2015 przez murzynmuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
favOxel 11 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Z tego co jest napisane w regulaminie 3.1 Wykorzystywanie jakichkolwiek bugów/błędów na mapie -> Ban 3h - 1 dzień. Wcześniej Muka nie dostawał banów za wykorzystywanie lub skracanie, też nie miałem skarg na niego, więc przesadziłeś z tym banem na 10 godzin, ja banowałem za skracanie na tyle ile było w regulaminie z 1.6, gdyż jeszcze pamiętam. Według mnie przelatywanie nad kaktusami jest to wykorzystywanie błędów niż skracanie, bo trzeba mieć albo grawitkę albo vip-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Z tego co jest napisane w regulaminie 3.1 Wykorzystywanie jakichkolwiek bugów/błędów na mapie -> Ban 3h - 1 dzień. Wcześniej Muka nie dostawał banów za wykorzystywanie lub skracanie, też nie miałem skarg na niego, więc przesadziłeś z tym banem na 10 godzin, ja banowałem za skracanie na tyle ile było w regulaminie z 1.6, gdyż jeszcze pamiętam. Według mnie przelatywanie nad kaktusami jest to wykorzystywanie błędów niż skracanie, bo trzeba mieć albo grawitkę albo vip-a.Dostał bana za wykorzystywanie błędów mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
favOxel 11 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 No i podkreśliłem że na 3 godziny, a dostał na 10 skoro nie miał wcześniej za wykorzystywanie. A co do skracania to odniosłem się do wypowiedzi Muki, że jak nie było nic napisane o skracaniu w regulaminie to czego banowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murzynmuka 0 Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Nic nie napisałem, że to 1 raz, bo już wcześniej chyba dostałem ale to szczegół, a poza tym skracanie a wykorzystywanie to jest co innego... Foolish bardzo dużo wniosłeś do tematu swoim postem, na prawdę jesteś chyba najstarszym i najlepszym adminem... tak. Buźka napisał że jeśli to jest 2 raz to i tak nie mogłem dostać na 10h, więc po to jest ten temat. Z tego co pamiętam to kardzio często banował i to bez jakiegoś konkretniejszego powodu na długi czas, lecz te osoby nie składały skarg bo co im zależało tam, raz na jakiś czas pogra to jeden czy dwa bany na dłuższy czas co one zmienią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 3 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 W regulaminie jest już jasno określony ten punkt, a admin prawde mówiąc przegiął z powodem, więc skarga jest słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 3 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi