Neffju 328 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Nick: NeffjuPowod: Niestety wykorzystałem cały limit moich internetów ^^. W tym miesiącu kończy mi się umowa z plusem, więc będę miał internet od innego usługodawcy. Myślę że już następnym razem nie będę miał takich problemów z limitem (unlimited ^^) Czas nieobecnosci: Min. 2tygodnie, Max. miesiącCos od siebie: Jedyny kontakt jaki można ze mną mieć przez najbliższe dni to telefon(792058018), bądź gg ( co do gg to nie jestem całkowicie pewny ). Cwaniak, Szary i Rybka opiekujcie się serwerem do czasu mojego powrotu Pride, Naksiu, Krypton nie pogadamy sobie na ts'ie przez najbliższe dni ;c Sprajt nie wbijaj kałacha przez ferie !! Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w najbliższym czasie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Teraz znam twoj numer i bede do cb wydzwanial po nocach i nie dam ci spac A tak serio to czekamy bo nie bedzie komu grac mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 WBIJE TEGO KAŁACHA! Czekam aż wpadniesz na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Hahaha mam twój nr. Oni pilnują serwa a ja ich popilnuje Edytowane 3 Lutego 2015 przez נαѕкιєя Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Haha spoko. Odpoczniesz trochę, bo ciągle Ci ktoś głowę zawraca. ^^ Wracaj szybko i gramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Spokojna głowa my już przypilnujemy serwera ;d. Jak wrócisz to będzie czekał na ciebie prawdziwy SPAM . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 3 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Spoko Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi