Rap3rXD 3 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 1. Nick: Odpalony. (dawniej Rap3r). 2. Imię: Oskar. 3. Wiek: 18. 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Znam 9 (mam serwer). 5. Mikrofon(Tak/Nie): Oczywiście tak. 6. Składka (Tak/Nie): Tak (moge zaplacic 11zl <3 ) 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Odpalony./193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem kulturalny, miły, daje się jak jestem w ct. Jestem Oskar, mam 18 lat, chodzę do technikum i lubię grać w piłkę reczną i nożną. Lubie grać w cs'a (na DeethRun) chciałbym być adminem, ponieważ lubie pilnować serwera przed skracaniem, duchem itp. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:posiadam: STEAM_0:1:105970944 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:dziennie 4/5h. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Dni robocze: 5h, weekend jestem cały dzien 10-22. 12. Staż w grze counter strike 1.6: 5 lat. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak kilka, prowadzę nawet własny serwer . PS: Wiem była na mnie skarga, zawiniłem, ale dajcie szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Odrób warna i dopiero startuj za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Regulamin Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi