CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Witam, dziś podczas gry naszło mnie pytanie czy słusznie banuję ludzi, którzy na mapie forest przeskakuję nad ścianami blokującymi. Według mnie jest to wykorzystywanie bugów mapy a także jest to nie fair wobec innych graczy. Po to ta ściana tam stoi aby te deski rozwalić i grać na równi z innymi graczami a nie przeskakiwać nad nią. To tak jakby na arcticu skracać "bo autor nie zablokował". Według mnie bany tutaj są słuszne a wymierzam je na 1-3h. Co sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Jak był Siom to się za to banowało, a ostatnio się dowiedziałam że obecnie za to się nie banuje nie wiem czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selfie 10 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Osobiście nie banowałem za to, ale po tym co przeczytałem Murwa co napisałeś to myślę że zacznę (jak najbardziej nie jest to fair wobec innych graczy z mniejszymi lv). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Nie no wiem, ilekroć gracze przez to 'skracali' to myślałem czy nie zbanować / zakazać najwyżej , ale nie zbanowałem bo nie wiem właśnie czy .. skaracanie takie o jest, ale to z błędu mapy, może najwyżej wykorzystywanie bugów mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Wiem, że nie gram na tym modzie , ale się wypowiem. A więc osobiście banowałbym za takie coś z powodu takiego jaki dał Siwy "wykorzystywanie bugów mapy", ktoś kto to robi, nie robi tego przez przypadek lecz celowo żeby ułatwić sobie grę poprzez bugowanie a więc ban powinien polecieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Nie banujcie za to. Te ścianki to bezsensowna blokada, której nie powinno być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi