CiapatyMurwa 1,057 Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Witam, dziś podczas gry naszło mnie pytanie czy słusznie banuję ludzi, którzy na mapie forest przeskakuję nad ścianami blokującymi. Według mnie jest to wykorzystywanie bugów mapy a także jest to nie fair wobec innych graczy. Po to ta ściana tam stoi aby te deski rozwalić i grać na równi z innymi graczami a nie przeskakiwać nad nią. To tak jakby na arcticu skracać "bo autor nie zablokował". Według mnie bany tutaj są słuszne a wymierzam je na 1-3h. Co sądzicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilonez 779 Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Jak był Siom to się za to banowało, a ostatnio się dowiedziałam że obecnie za to się nie banuje nie wiem czemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selfie 10 Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Osobiście nie banowałem za to, ale po tym co przeczytałem Murwa co napisałeś to myślę że zacznę (jak najbardziej nie jest to fair wobec innych graczy z mniejszymi lv). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Nie no wiem, ilekroć gracze przez to 'skracali' to myślałem czy nie zbanować / zakazać najwyżej , ale nie zbanowałem bo nie wiem właśnie czy .. skaracanie takie o jest, ale to z błędu mapy, może najwyżej wykorzystywanie bugów mapy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,324 Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Wiem, że nie gram na tym modzie , ale się wypowiem. A więc osobiście banowałbym za takie coś z powodu takiego jaki dał Siwy "wykorzystywanie bugów mapy", ktoś kto to robi, nie robi tego przez przypadek lecz celowo żeby ułatwić sobie grę poprzez bugowanie a więc ban powinien polecieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,604 Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Nie banujcie za to. Te ścianki to bezsensowna blokada, której nie powinno być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts