NexT. 315 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 1. Nick:NexT.2. Imię:Łukasz3. Wiek:16 (za 5 miesięcy)4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):6,5/105. Mikrofon(Tak/Nie)Jasne że Tak 6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.101:27156/top_players/?query=NexT.&Search=Search8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam na imię Łukasz,chodzę do 3 gimnazjum.Mieszkam 40 Km od warszawy w miejscowości Tarczyn,chodzę do gim w Grójcu(troche się najeździłem autobusem ,codziennie 30 km).Lubie grać w piłke nożną,siatkówke,bieganie no i czasem trochę podpakuje na siłce u brata ciotecznego )9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Niestety nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: około 2 godzin ale to nadrobię 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze (16-18),weekend (12-15,17-20)12. Staż w grze Counter Strike 1.6:Będzie 3 latka 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Nie ,ale pierwszy raz MUSI BYĆ ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBesciak 9 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 1.Nie 45h min żegnam 2.Wiek min 17 3.Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ja natomiast jestem za okresem próbnym ~Nie był jeszcze adminem ale można mu dac szanse. ~ Ogarnięty ~ Mikrofon ~ Składka ~ Aktywny na forum Godziny na serwerze zawsze może nadrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 1. Wymagany wiek - 17 lat 2. Minimum 45godzin przegranych na serwerze 3. Aktywność w dziale [DD2] Sorki ale nie spełniasz wymagań. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smite 18 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 tez na nie, nie mam nic do ciebie ale nie spelniasz niestety wymagan, jak dla mnie to podanko skladaj zgodnie z regulaminem, narazie nie spelniasz wymagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) 1.Nie 45h min żegnam Ty akurat nie jestes od zegnania, a do czasu rozpatrzenia bedzie mial wbite 45h napewno. Wiek sie nie zgadza, ale jestem za tym zeby dostal szanse, bo jest ogarniety i lubiany na serwerze. Amx to pestka, a jak czegos nie bedzie wiedzial to sluzymy pomoca. Edytowane 3 Lutego 2015 przez HARDWELL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Godziny 43,5 - 45min. nie będę robił spiny o głupie pół godziny Aktywność na forum, jest Wiek, 16 .. Czekam na resztę opinii na twój temat, będzie przewaga tak - dostaniesz próbnego , nie - odpadasz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Jestem za okresem próbnym: -gt -amx (ale nadrobisz w praktyce) - składka - aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku 11 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Jestem na tak: -Co teraz się dzieje na dd2 to sodoma. -Jeszcze jeden admin nie przeszkodzi. -Wie co robi. -Ogarniety. -Dojrzały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Hmm trudny orzech do zgryzienia -wiek -steam zedytuj temat i napisz dlaczego ty chcesz zostać adminem bo nie napisałeś +pomocny +składka +mikro +godziny nadrobisz Nie mam zaufania do 16-latkow bo był już u nas jeden ( red label ) który zachowywał się jak dziecko i naduzywal admina Ale z bólem daje ci okejke i jestem na Tak ! dajmy młodemu szansę się wykazać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sativa. 27 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Jestem na Tak. + Ogarnięty. + Widywany. + Składka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Jestem również za okresem próbnym. Podanie napisane ładnie. Godziny nadrobi. + Składka + Mikro Szkoda jednak że nie posiadasz steama. Dać szanse chłopakowi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 jestem na nie: -wiek -malo Cie widze na serwie -jak juz Cie widze to nie przekonales mnie w grze ze powinienes dostac ta range Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Masz warna danego 31 stycznia, a podanie jest napisane 3 lutego. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Regulamin Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi