Masakracja 58 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Witam Chciałbym się podzielic moim filmikiem, nad którym troszkę siedziałem i zapraszam do oceniania czy też krytyki https://www.youtube.com/watch?v=6E3JIMnDSWs 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 no no ziomus nice akcje i ten headshot jak broił lapka w gore Zapors mnie na Steam to pogramy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 No no ładnie Oby tak dalej + za muzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 3:04 Drugi KQLY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Tyle że ja gram czysto a trybem serii wchodzi ładnie w powietrzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Akcje bardzo ładne, a co do jakości filmików itd. Musisz przysiąść i popracować bardziej ! Z czasem się wyrobisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Jakoś filmów nie powala, bo mój sprzęt obecnie na więcej nie pozwala na którym pracuję Nie wiem ile mam fps' ów podczas gry ale nie jest to jak inni mają po 200-300 i narzekają, Mogę sobie dać rękę uciąć że nie posiadam więcej niż 100fps'ów przy czym mam kumpli orzełków itp którym jak spadną fps poniżej 200 to mówią, że się tak grać nie da. W przyszłości gdy zainwestuję w lepszą kartę graficzną myślę że materiały będą lepszej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Jakoś filmów nie powala, bo mój sprzęt obecnie na więcej nie pozwala na którym pracuję Nie wiem ile mam fps' ów podczas gry ale nie jest to jak inni mają po 200-300 i narzekają, Mogę sobie dać rękę uciąć że nie posiadam więcej niż 100fps'ów przy czym mam kumpli orzełków itp którym jak spadną fps poniżej 200 to mówią, że się tak grać nie da. W przyszłości gdy zainwestuję w lepszą kartę graficzną myślę że materiały będą lepszej jakości Nie możesz tak tego porównywać. Sam długi okres pracowałem na baaaaaaaaaaaaardzo słabym sprzęcie, teraz już mam dobrego potwora, ale uwierz na słowo, że jak z 300 spadnie nagle do 80 to robi się taki przeskok i tak gra zaczyna zacinać przy 80 ~ jakby było z 15. Stwierdzam, że czasami stałe 100 jest lepsze niż skoki z 300 do 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Wiem że duże przeskoki fps'ów dają się we znaki graczom z dobrym sprzętem, jednak ja uważam, że nawet to 80 fpsów jest dobre. Jednak szukam się złapać jakąś dobrą okazję na grafikę i w niedalekiej przyszłości będę mógł się cieszyć większą ilością fps'ów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker.^^ 4 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Ostatnia akcja dobra jest. Widzę, że coś tam strzelasz xd + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Kozacka sklejka --- Jak najbardziej "Lubie to" | Dodatkowo sub na kanale, --- Mam takie pytanie,w jakim programie obrabiałeś film? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Camtasia studio 8 jeśli dobrze mówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 No, no zajebisty head na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi