Shanell 1 787 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Z racji tego iż niedługo są walentynki chciałabym życzyć wszystkim parą pięknych i radosnych chwil w waszym życiu, aby niczego wam nie zabrakło. Dnia 13.02.2015 (piątek) o godzinie 20 odbędzie się karaoke na naszym serwerowym teamspeak'u. Do wygrania są specjalne nagrody, jak zawsze za 3 pierwsze miejsca. Im więcej osób się zapisze i będzie śpiewać tym nagroda będzie ciekawsza. Również jest pozwolenie na nagrywanie śpiewających na naszym ts, ponieważ chcemy to wstawić na yt. Ponadto będzie możliwość wyznania drugiej osobie swoich uczuć, poprzez choćby pozdrowienia, które ogłasza Ja (Shanell) W dniu karaoke przyjmujemy również wierszyki o osobie(bądź osobach, również w tym może się znaleźć admin) z naszego ts. Mogą być śmieszne lecz nie obraźliwe. Najciekawszy będziecie nagradzać wy na sam koniec. Do wygrania jest Super Vip na miesiąc na naszym ts. Czekamy na wasze zgłoszenia w tym temacie ! Pamiętajcie aby napisać co śpiewacie ! @ Natalja, można. Edytowane 3 Lutego 2015 przez Shanell Nagrody są MEGA, uwierzcie mi :) 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Mozna duecik? Edytowane 3 Lutego 2015 przez -_- Tylko potem z tą osobą dzielisz się nagrodą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Obawiam się, że będzie brakowało ludzi jak ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Z racji tego, iż nikt się nie zainteresował tematem i udziałem, to karaoke się nie odbędzie. Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Proponuję 1 z 10, zamiast karaoke. Może nie dzisiaj. ale jakoś w niedziele może ? Na innym ts to organizowałam z kolegą i u nas było dużo chętnych. Nie wiem czy robiliście coś takiego Może warto spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Prośba autora Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi