TPS! 0 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Moge wiedziec za co dostałem bana ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TPS! 0 Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Bo w liscie banów mnie nie ma tylko wyskakuje mi gracz skull???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 zrestartuj router jeżeli nie jest to twój ban. A jeżeli będziesz miał dalej jakieś wątpliwości zamiast spamować na forum napisz do mnie na pw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Zrób tak jak Siwy napisał, a jeśli nie zadziała, napisz ze wzorem prośbę o ub w odpowiednim dziale. http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Edytowane 4 Lutego 2015 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi