4everek 8 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) 1. Hellsing Ultimate. Jest to mieszanka; Akcji, Horroru, Wampirów oraz Super mocy. 3. Jest to remake serii telewizyjnej anime po tym samym tytułem. Do tytuіu tej wersji dodano jedynie frazę Ultimate. Zrobione jest ono niemal identyczną kreską, jednak pozbawione poprzedniej ścieżki dźwiękowej.Dla odrуżnienia od pierwowzoru, ta seria zaczyna się od sceny przejęcia przez mіodą Integrę Fairbrook Wingates Hellsing zwierzchnictwa nad rodziną oraz organizacją Hellsing. W wyniku konfliktu interesуw z wіasnym wujem przywraca do życia straszliwą bestię, nieśmiertelnego wampira Alucarda. The bird of Hermes is My name eating my wings to make me tame. 4. Ocena, solidne 8/10 kreska bardzo fajna, soundtracki w miare, opening tez sredniawy, ale za to nadrabia to fabula. Polecam goroco. Źródło - http://www.anime-shinden.info/1936-hellsing-ultimate-online.html Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Rias 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Hellsing . Mam wszystkie tomy mangi . Fabuła jest po prostu mega. Gorąco polecam . Recenzja słaba, mało się rozpisałeś, ale jako iż pisałeś o Hellsing dam ci lajka jak mi odblokują limit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Hellsing jedno z lepszych "klasycznych" anime jako oglądałem! Polecam każdemu kto nie widział. Co do recenzji zgadzam się z opinią Rias'a, mogłeś się bardziej postarać :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Jedno z anime w moim Top5, mógłbyś popracować nad ortografią i interpunkcją ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Popracuj nad ortografią i interpunkcją, staraj się nie popełniać literówek. Następnym razem możesz się też bardziej rozpisać/przyłożyć. Like poleci jutro, za to anime, bo fajne xD za samą recenzję, to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Opis dosłownie skopiowany z anime-shinden ;x. Co do anime to jeszcze dzisiaj obejrzę, czegoś takiego mi brakowało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Obejrzałem jeden odcinek OVA... Wrażenia ? Jak dla mnie to tragiczna kreska - pierwsza która mi się nie podoba.. Już po pierwszym odcinku dałem sobie spokój. Myślałem, że to coś lepszego. Ale to tylko moja ocena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Ooo wampirach to coś dla mnie ale w recenzji się nie rozpisaleś Ale spoko na pewno obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi