aver 1 488 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Podanie na Redaktora Wiek: 16 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 61 godzin, wiem że to mało, ale to sie nadrobi, wystarczy chwile posiedziec. Nie chciałbym za kilka dni znów pisac tego samego podania i zawracac znów głowy Doświadczenie na podobnym stanowisku: Byłem juz redaktorem 4 razy na jednym serwerze cs oraz 3 samp, więc mam spore doswiadczenie na tym stanowisku. Dział który najbardziej ci odpowiada: Gry to cos więcej, Wywiady, Recenzje filmów oraz Wiadomosci ze swiata. Dlaczego akurat Ty?: .Lata praktyki redaktorskiej, pisania artykułów, wywiadów na kilku różnych forach uczyniły mnie w tej dziedzinie osobą nadwymiar doświadczoną. Jestem osoba kulturalna nie wstrzynam niepotrzebnych kłotni. Nie robie prostych błędów ortograficznych typy ''krul, gura'' zawsze jesli cos pisze to robie to porządnie, i tak aby innym sie podobało. Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Oczywiście chciałbym troche odświeżyć i wetchnąć nowe życie w działy ktorej wymieniłem wyżej. Jak widać, każdy kto się starał na to stanowisko obiecywał że bedzie to robił regularnie a jest inaczej. Postanawiam być inny i regularnie dodawać nową gazetkę i wywiad. Jak widac w działach ''Wywiady'' oraz ''Wiadomosci ze swiata'' nic jak do tąd nic sie nie pojawiło, a ja chciałbym to zmienic. Wymagania: Co najmniej 6 dni spędzonych na forum - +/-Przynajmniej 60 postów napisanych na forum - +Konto na forum powyżej miesięca - (Konto mam od 25 Kwietnia 2014) +Chęć pomagania innym użytkownikom - +Czyste konto (Brak warnów) - +Dobra znajomość regulaminów forum - +Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji - +Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku - + Edytowane 6 Lutego 2015 przez ajver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi