aver 1 488 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Chce zmienic renderowanie na OPENGL ale nie moge bo wyskakuje mi taki błąd: I jak klikne ''ok'' to wyłącza mi cs'a a potem znow włącza i renderowanie jest znów na ''Software'', jesli dam anuluj to tak samo.. Nie wiem co robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 zaktualizuj sterowniki do karty graficznej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 zaktualizowałem sterowniki, a teraz wgl mi sie cs nie chce włączyc xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 To reinstall cs zrób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Po reinstaluje CS'a: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 masz plik .exe tego cs'a > właściwości, element docelowy i po "c/.....hl.exe" robisz spacje i wpisujesz -gl -32bpp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności / Pomoc udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi