Howly 1 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Nazwa klasy: Antylevel Bronie: AK lub M4 plus tec-8 Statystyki: 0 int 20 wyt 20 zdrowia 0 kon Opis:1/5 z tec-8 Witam pisze tez post poniewaz denerwuje mnie juz jak ktos ma np 180+ lvl, inni nie maja najmniejszych szans zeby takiego zabic (wiem zaraz poleje sie hejt i zygi). Rozumiem ze najpierw trzeba bylo wbic ten lvl ale bez przesady jak nowi ludzie wchodza na serwer widza ze kogos po raz enty nie da sie zabic to wychodza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efiLoN 23 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) poniewaz brakuje tutaj klasy z XMka mam propozycje Taktyk int 10 hp 10 wyt 0 kondycja -10 bronie Xm i P250 opis umiejetnosc cichego biegania( jesli jest taka mozliwosc) lub cos innego w razie czego cos sie wymysli Na serwerze jest zbyt wiele szybkich postaci. Wypadałoby zrobic typowego tanka z XMka zrobic mu kondycje -30 (jak obronca) i zamiast cichego biegania trzeba wymyslec cos nowego, cos typowego dla taktyka. Mysle ze jakaś "pulapka" cos w stylu miny sapera tylko ze wdepnięcie powodowaloby oślepienie tej osoby (taki stuprocentowy flash) lub cos podobnego. Opcja druga Razem z kolega od postu rozmawialismy na temat weterana i po chwili namyslu stwierdzilismy ze jest on za slaby. Nikt tym nie gra na serwerze chyba ze ktos sie pomyli Kolega wymyslil zeby dac XM'ke do weterana i to by rozwiązalo sprawe postaci bez tej broni i nie trzeba bedzie kombinowac co trzeba zrobic z weteranem zeby byl grany Edytowane 25 Marca 2015 przez efiLoN 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Nazwa klasy:CiezkoZbrojny Bronie:Xm1014,p2000 Statystyki:int 0, hp 10, wyt 50, kon -10 Opis:1/7 z pompy i nie mozna go zabic strzalem w glowe lub nie jak tam chcecie mozna mu jeszcze dodac He albo Molotova i np. 1/10 z He Dawalem propzycje juz takiej klasy i -_- ze odpada ale moze jak ja jakos zmienicie do wejdzie w zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Na serwerze jest zbyt wiele szybkich postaci. Wypadałoby zrobic typowego tanka z XMka zrobic mu kondycje -30 (jak obronca) i zamiast cichego biegania trzeba wymyslec cos nowego, cos typowego dla taktyka. Mysle ze jakaś "pulapka" cos w stylu miny sapera tylko ze wdepnięcie powodowaloby oślepienie tej osoby (taki stuprocentowy flash) lub cos podobnego. Opcja druga Razem z kolega od postu rozmawialismy na temat weterana i po chwili namyslu stwierdzilismy ze jest on za slaby. Nikt tym nie gra na serwerze chyba ze ktos sie pomyli Kolega wymyslil zeby dac XM'ke do weterana i to by rozwiązalo sprawe postaci bez tej broni i nie trzeba bedzie kombinowac co trzeba zrobic z weteranem zeby byl grany Klasa weteran jest już poprawiona i czeka na przerwe techniczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Nazwa klasy: S.W.A.T Bronie: m4a1s tec9 Opis: 1/? Na krytyczne uderzenie Staty: int 0 hp 20 wytrz 0 kond 20 To może zamiast kryta dać 1/x na oslepienie przeciwnika lub obrocenie mu celownika ? Edytowane 30 Marca 2015 przez MichaL :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) -_- chciales to masz takiej propozycji klasy chyba jeszcze nie byloNazwa klasy:Vampir/KrwiopijcaBronie: m4a4/m4a1-s/ak-47Opis: 1/x na wyssanie x ilosci hp albo np. 1 pociska wyssysa 1hp i im wiecej int tym wiecej hp wyssysaStaty: int 10 hp 10 wytrz 10 kond 0A i w 1.6 byly takie klasy co posiadaly jetpack albo linke ktora mogly sie przyciagac do scian ale nie wiem czy w go moze taka byc @Edit no to masz wyzej te 2 klasy ale nwm czy da rade je zrobic w GO Edytowane 30 Marca 2015 przez Magnetar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezdomny 6 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Proponuje ulepszyć Złodzieja perków gdy posiada perk żeby miał też szanse pozbawienia perka innego gracza może to być mniejsza szansa ale by jakaś była bo po zdobyciu perka brakuje mu atutów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib aka turban 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 fajna klasa mogla by byc klasa ze scoutem, 1/2 ze scouta + tec9 i kondycia +15, cos w tym stylu bo w tym momencie klasy ktora posiada scouta nie ma a mogla by byc, mogla by byc to np klasa premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Proponuje ulepszyć Złodzieja perków gdy posiada perk żeby miał też szanse pozbawienia perka innego gracza może to być mniejsza szansa ale by jakaś była bo po zdobyciu perka brakuje mu atutów. jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L@NdryN3K 28 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Poniewaz gracze dopominaja sie o klase z galilem i scoutem ponizej przedstawiam moja propozycje: 1.Obserwator(P) Scout i usp INT 0 , HP -20 , WYT +40 , KON +20 scout 1/1 (moim zdaniem 1/2 ale widzialem odpowiedz ze za malo) 2.Technik Galil i Tec-9 INT +10 , HP +20 , WYT +20 , KON -20 Tajemnica wojskowa 1/4Propozycje przemyslane i ewentualnie mozna zmienic statystyki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib aka turban 0 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zjem Cie, 1/1 za mocne, standardowy scout mogl by byc ok ale nie przeciwko klasa ktore maja 300 zycia i wytrzymalosc, propozycja dotyczy klasy premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMAD 9 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Amadeusz Inteligencja 0 Zdrowie 20 wytrzymałość 20 Kondycja 0 Bronie Galil, Five Seven Opis: +4dmg(+int) z Galil Demolka Inteligencja 10 Zdrowie 0 Wytrzymalosc 40 Kondycja 0 Bronie M4a1, P250, HE Opis: 1/10 na wyrzucenie broni przeciwnika , 1/4 na natychmiastowe zabicie z granata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezdomny 6 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Złodziej perków - 1/5 szansa na kradzież perków + 1/10 szansy na pozbawienie innego gracza perku (gdy złodziej posiada perk) Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Bezdomny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RzaS 5 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Demolka Inteligencja 10 Zdrowie 0 Wytrzymalosc 40 Kondycja 0 Bronie M4a1, P250, HE Opis: 1/10 na wyrzucenie broni przeciwnika , 1/4 na natychmiastowe zabicie z granata Ja bym dał mp7 , five seven i zostawił 1/4 z HE Major Inteligencja 0 Zdrowie 15 Wytrzymałość 30 Kondycja -10 Bronie MP9 , USP Opis : 1/5 na wyrzucenie broni przeciwnika Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez -_- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L@NdryN3K 28 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Wnosze o usuniecie Zlodzieja perkow gdyz jest to klasa ktora nikt nie graZamiast niej proponujeSpecjalistaMp7, P2000Int +10 , Hp +20 , Wyt +20 , Kon -10Zdolnosc specjalna zwiekszenie Int +50 (Starozytna ksiega) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeks 12 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Wnosze o usuniecie Zlodzieja perkow gdyz jest to klasa ktora nikt nie gra Zamiast niej proponuje Specjalista Mp7, P2000 Int +10 , Hp +20 , Wyt +20 , Kon -10 Zdolnosc specjalna zwiekszenie Int +50 (Starozytna ksiega) Ta zdolnosc specjalna, to klasy? jesli tak, jak ona mialaby dzialac ( okresowo?) i w czym mialaby pomoc klasie. jesli nie, to ta klasa mialaby byc bez zadnych zdolnosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Umiejętnością tej klasy byłaby po prostu duża liczba Inty xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeks 12 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Wedlug mnie,powinno być tak: zmienić nazwe złodziej perkow>> Niszczyciel perkow 1/5 na zniszczenie perka po zabiciu. zmienić bron na mp7. Auga ma już jedna klasa (demo.....), a mp7 nie ma chyba żadna, wiec mysle, ze te zmiany sa dobre. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FNX 35 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Fajnie jakby była ta klasa co Najeks napisał ^^ tylko moze dac jeszcze nie wiem +5 dmg z tego mp7 ? nie wiem jaka ta bron ma dmg a chyba jest na bliski kontakt i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Wedlug mnie,powinno być tak: zmienić nazwe złodziej perkow>> Niszczyciel perkow 1/5 na zniszczenie perka po zabiciu. zmienić bron na mp7. Auga ma już jedna klasa (demo.....), a mp7 nie ma chyba żadna, wiec mysle, ze te zmiany sa dobre. 1/5-6 na zniszczenie perka wroga po zabiciu go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Ludzie narzekają ze pułkownik jest za dobry i chcą żeby miał tylko m4 a więc można usunąć AK ale dać nową klasę z AK Nazwa: Podpułkownik Będzie on posiadał to samo co zwykły pułkownik w ten sposób może skończy się narzekanie na to ze pułkownik jest za dobry bo ma dwie bronie a ten kto lubi grac z m4 będzie grał zwykłym a kto z AK będzie grał podpulkownikiem Edytowane 18 Maja 2015 przez ★MrSkill_SnipeR_4EveR★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FNX 35 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Nie ogarniam wgl tego z tym płaczem na tego pułkownika. Ma być klasa pułkownik z ak i tyle. Jedynie można usunąć m4. Ten kto umie strzelać i tak bedzie zabijał i bił tych słabszych. Ten płacz jest od dzieciaków co maja 10 lvl i gina co rusz. Był juz obniżony dmg do 0.1. Dlatego w propozycjach perków napisałem zeby byl perk ze dostaje sie ak i np 1/10 na natychmiastowe zabicie , wtedy skończyłby sie ciagły płacz , a ze jest jedna klasa z ak taka do grania to nie ma co sie dziwic. I taki płacz jest o wszystkie premki,najlepiej pewnie zrobić tak zeby te premki nic nie miały i byly rowne ze zwykłymi....bezsens. Lepiej juz poulepszać te zwykłe klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Ludzie narzekają ze pułkownik jest za dobry i chcą żeby miał tylko m4 a więc można usunąć AK ale dać nową klasę z AK Nazwa: Podpułkownik Będzie on posiadał to samo co zwykły pułkownik w ten sposób może skończy się narzekanie na to ze pułkownik jest za dobry bo ma dwie bronie a ten kto lubi grac z m4 będzie grał zwykłym a kto z AK będzie grał podpulkownikiem Dopiero poprawiłem mu dmg tak jak chcieliście, teraz mam jeszcze usuwać mu broń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Napisałem to zanim zobaczyłem post o dmg przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RzaS 5 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Elitarny komandos [Premium] Inteligencja 0Zdrowie 50Wytrzymałość 15Kondycja -10Bronie five-seven albo tec-9 Opis : 1/1 na zabicie z noża oraz posiada ubranie wroga Kapitan Inteligencja 0 Zdrowie 25Wytrzymałość 30Kondycja -30Bronie Scar-20 , glock-18Opis : 1/5 na dezorientacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi