cypek0 1 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Znalazłem dość ciekawy bug. Kiedy grałem 1v1 (nie wiem czy działa na zapełnionym serwerze). Kiedy popełniałem samobójstwo otrzymywałem pełny portfel czyli 18000$ umożliwiało to kupowanie expa ze sklepu i bardzo łatwe lvlowanie. Kiedy to przez przypadek odkryłem, sprawdzałem to z zaciekawieniem (oczywiście w celach czysto prometejskich ) i okazało się , iż ten bug ma jeden mały ogranicznik w postaci bana (przypuszczam że na 10 minut), który otrzymuje się po popełnieniu określonej liczby samobójstw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abbad0n 9 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Klasa bóg deagle po trafieniu w głowę zabija nawet jeżeli masz betonową głowę. Zdarzyło mi się to 2dni temu. @-_- W nocy z niedzieli na poniedziałek. Edytowane 1 Września 2015 przez abbad0n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Pułkownik nie posiada magazynku za zabójstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Po zmianie broni masz pełne magazynki. Opis klasy jest inaczej zinterpretowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinatobe 98 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Misja, która się nazywa Zabij 10x z AWP przez ściane jest zbugowana a raczej nie nalicza zabójstw prosiłbym o naprawę tego błędu lub usunięcie/podmianę na inną Jeżeli chodzi o zmianę mam propozycję aby tę misję zamienić na: Zabij 10x z AWP w Głowę. Myślę, że taka zmiana byłaby całkiem dobra oraz naprawiłaby bug związany z podaną wyżej misją Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Shinatobe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzotyczny 0 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Witam na serwerze nie działają klasy,po wejściu do gry wyskakuje tak jak normalnie aby wziąć klasę,ale gdy się naciśnie na jakąkolwiek klasę to nie działa i się gra z usp.Nie wiem czy to tylko chwilowe,ale proszę o sprawdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Problemy zostają usuwane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzotyczny 0 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Dlaczego na klasie seryjny zabójca jest teraz ssg i usp zamiast ak-47.Teraz chyba w żadnej klasie nie ma ak-47. Pozdrawiam i proszę o wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzotyczny 0 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Czy ktoś to ogarnie ? Ogólnie wszystkie klasy przesunęły się o 1 z broniami czyli np jakas klasa miala scout a nastepna ak to ta co miala ak teraz ma scout a ak przeszlo na inna następną klase i tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper20012 6 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) 1.Przy używaniu klasy demolitions pojawia się pod nim obrzyn 2.Gdy bierze się jumpera wypada mu rewolwer 3.Jak w jaką kolwiek statystykę damy 4 potem 5 a potem cały czas 10 będziemy mieli o 9 więcej niż powinniśmy 4.Jak ma się złotego deagla można podnieść rewolwer Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez Kacper20012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L@NdryN3K 28 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 dwa odkryte bledy1. blad z Rebeliantem problem z umiejetnoscia znika granat przy innych perkach2. blad z misja zabij 10 razy z AWP przez sciane ( nie zalicza kili) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khaltaz 28 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Demolitions jest zdublowany w spisie klas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khaltaz 28 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Nie działał dzisiaj komuś perk Narzędzia Demolitions (nie stawiało dynamitu, sprawdzę później czy na pewno); Perk Tajemnica Generała zadaje 100(+0.1int)dmg i stackuje się ze zdolnością pasywną rebelianta, a miał zadawać 100(+1.0int)dmg i nie stackować się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khaltaz 28 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Opis Komandora mówi, że ma M4A1-s, a posiada M4A4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khaltaz 28 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opis Medyka nie określa, kiedy można wskrzesić drugą osobę (przy max int). Buty Grawitacyjne działają tylko przez ~10s od startu rundy, później ich efekt znika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khaltaz 28 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Demolitions ma w opisie, że dostaje zestaw granatów, to działa czy bug? (nie mogę sprawdzić mając vipa). Saper ma błędny opis (miny trzeba zbindować, a nie stawiać za pomocą e) + warto byłoby dodać jaka jest ta szansa na niewidzialną minę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Wyżej wymienione błędy zostały naprawione, lub jeśli czegoś brakuje zostaną zredukowane dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khaltaz 28 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Tajemnica Generała zadaje jedynie bazowe obrażenia od granatu (nie 100+int). komenda /help działa tylko za pierwszym razem po połączeniu z serwerem, później strona się nie ładuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khaltaz 28 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Gdy masz perk Tytanowe Naboje o wartości 15, to nie możesz ich ulepszyć w sklepie (pokazuje się informacja, że perk ulepszony maksymalnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinatobe 98 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Dzień dobry dzisiaj chciałem poruszyć temat Obserwatora, gdyż jak dobrze wiemy posiada on jako jedyny Zeus'a w którym mamy jeden strzał (użycie jak zwał tak zwał).I teraz moje pytanie do was co robimy w kwestii zwinnych palców, perk ten daje nam możliwość napieprzania bez stopu w przeciwnika, bo perk daje nam natychmiastowe przeładowanie ALE w broniach zwykłych typu Tec czy Ak-47 mamy do dyspozycji ponad 20kulek, wiec moje pytanie wysuwa się do wszystkich co robimy w tym kierunku, albo w jakiś sposób zmienimy wpływ perku na Zeus'a lub może lepiej go usunąć i nie powodować gówno burzy związanej z tym perkiem+zeusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khaltaz 28 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Z tego co wiem, na ten moment wielokrotne używanie zeusa ze zwinnymi jest zabronione, ale faktycznie jeśli nie da się naprawić zeusa w połączeniu ze zwinnymi jestem za jego usunięciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khaltaz 28 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Misja nr 5 w Osiągnięciach - Zdobądź perk "Buty Komandosa" - jest spełniona przy zdobyciu perku "Adrenalina"; przy zdobyciu butów nic się nie dzieje. Adrenalina jest jednym z perków potrzebnych do wykonania misji późniejszej, więc może się pomieszały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) Misja nr 5 w Osiągnięciach - Zdobądź perk "Buty Komandosa" - jest spełniona przy zdobyciu perku "Adrenalina"; przy zdobyciu butów nic się nie dzieje. Adrenalina jest jednym z perków potrzebnych do wykonania misji późniejszej, więc może się pomieszały. Zostanie to naprawione w jak najszybszym możliwym czasie. Z tego co wiem, na ten moment wielokrotne używanie zeusa ze zwinnymi jest zabronione, ale faktycznie jeśli nie da się naprawić zeusa w połączeniu ze zwinnymi jestem za jego usunięciem. Zeus zostanie usunięty z tej klasy. Edytowane 23 Lipca 2016 przez MajuN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamekh 1 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Nie działa multum perków ;) why ??? ~ Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Co masz na myśli pisząc multum? Jedyne perki, które mogły nie działać to te nowe, które zostały dzisiaj w nocy naprawione. Nanopancerz naprawiono i działa. Predator naprawiony. DragAptekarz działa poprawnie. Zestaw silvera również działa. Luneta działa od początku, aczkolwiek na nią jest potrzebny inny bind: bind "klawisz" "sm_zoom" Looter został poprawiony i działa poprawnie. Pułkownik został również poprawiony. Ta granat już działa i jest dostępny poprzez monety dla każdego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi