koksownik 0 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Nick: [k]oksowNikLink do SS: http://www74.zippyshare.com/v/oPlfCMit/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : [k]oksowNik==== Zbanowane IP : 80.48.42.116==== Admin : Medyk==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum==== Wygasa : Nigdy ( od 02/05/2015 - 21 : 16 :Serwer: bf2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=142748 Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Proszę poczekać z ub. Bo chcę nie, któreś rzeczy wyjaśnić z demka Koksownik. Było zgłoszenie na Ciebie więc musiałem zareagować. A, że dwie - trzy rundy byłeś podejrzany więc walnąłem ss-y aby wykluczyć inne tekstury wh itp plus rozpisze demko, aby resztę wykluczyć Edytowane 5 Lutego 2015 przez Skiperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksownik 0 Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) spoczko tylko szkoda że robicie ssy wtedy kiedy idzie dobrze byłem już raz banowany no ale zawsze trzeba sie upewnić Edytowane 5 Lutego 2015 przez koksownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Moim zdaniem chyba coś było robione z tymi ssami bo data w lewym dolnym rogu się wyświetla na trzech ssach a na dwóch już nie to już dla mnie jest podejrzane @ natalia dzisiaj demka nie dam bo mam zwolniony internet . No chyba, że sama sobie ściągniesz demko a ja tutaj tylko rozpisze Edytowane 5 Lutego 2015 przez Skiperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 ssy nie sa modyfikowane, poprosze o demo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksownik 0 Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Hahahah bez kitu wrzuciłem od razu ssy to jakim cudem mogłem z nimi coś robić? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Przepraszam, że tak czepiam się szczegółów, ale chce wszystko wyjaśnić 7:05- Proszę sobie puścić zwolnionym tempie i zobaczyć na kierunek strzałów. Celownik w miejscu i strzela full auto, a jego naboje same przybliżają się do wroga. Trochę dziwne zachowanie moim zdaniem, ale mogę się mylić 22:16- sytuacja ta. Wszystkie strzały w biegu nawet leciały prosto w typa. nawet celownik jest obok typa ale strzały dalej trafiają w jeden punkt. Polecam sytuacje obejrzeć w 1/4 zwolnieniu Ale i tak mnie korci ta sytuacja z 7:05 bo moim zdaniem jest ona nie normalna Ale tak chyba czysty po obejrzeniu demka jest. Prócz tych dwóch akcji podejrzani Więc proszę obejrzeć i sprawdzić @ Koksownik. Ja się powtórzę. Ja tylko się upewniam bo pierwszy raz z takim czymś mam dotyczenia Wiadomo chce wszystkie wątpliwości wywiać Ale widzę, że Jesteś chyba czysty, więc ub będzie Edytowane 5 Lutego 2015 przez Skiperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksownik 0 Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Sory ze spamuje w swoim poście. Bronił bym się ale tylko winni się tłumacza. Ja nie mam nic do ukrycia. Gra, jak gra wszystko jest w niej możliwe. Ja tez dużo sytuacji widziałem jak admini grają i wydaje się to nie możliwe a to jest totalny fart albo bug! Tłumaczyć się nie mam z czego więc róbcie dalej co do was należy i na przyszłość pamiętajcie, że koksu wali z grubej rury heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Czysto Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi