Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Link: DOWNLOAD MODELE Link: SKAN PLIKU Wgrywanie: Standardowe, pliki z folderu models > cstrike/models.. Edytowane 6 Lutego 2015 przez Siwy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 screenshoty: Kosa USP Glock /spoiler] P228 http://screenshu.com/static/uploads/temporary/z4/w8/ug/ecccg3.jpg[/img] Deagle FiveSeven Elite ________________________________ M3 XM1014 ________________________________ TMP UMP MP5 P90 ________________________________ Gail Famas M4A1 AK47 AUG Scout SG550 SG552 G3SG1 AWP ________________________________ M249 ________________________________ C4 FlashBang He Smoke 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 1, 3, 4 link popraw. Nawet, nawet te modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Najfajniej wygląda AK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Poprawić daniel starałem się w .. nocy I wyszło tak że bym musiał raz na nasz hosting wrzucić, co to jest tylko screen ale ok, 2 w innym formacie niż jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Taaa kosa, a raczej siekiera , wczoraj jak szukałem modeli broni to gdzieś znalazłem czerwoną łopatę beka xD, co do modeli to są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Fajne modele a można je do gry single Player wgrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Fajne modele a można je do gry single Player wgrać? nie wiem czy teraz wykazujesz się brakiem wiedzy na temat counter strike, czy bijesz prostym sposobem posty.. Wgrywając modele do models, masz je wszędzie a tym bardziej na botach - czyli twój singiel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi