Citru5Kick 0 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Hej! Mam problem z zainstalowaniem pluginu eBot, który jest używany na serwerach ligi FaceIt. Nie znam się w ogóle jak się instaluje skrypty i pluginy. Czy jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi jak zainstalować to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Pytaj w serwerowni w której kupiłeś serwer. Oni często posiadają takie paczki. Zwykłych gdzieś pobranych nie polecam, ponieważ albo nie są kompatybilne z serwerem, albo po aktualizacji serwerów plugin już nie działa. Niektóre pluginy taki jak jest na Faceit wymagają skonfigurowanej strony www. Plugin ESL też jest tylko aktywny jeżeli jest to mecz 'ligowy'. Jednak wydaje mi się, że teraz są tak dobre komendy na rozgrzewkę pauzy itd, że wystarczy zwykłe cfg np 5on5 i można grać Można również zainstalować srcds i będziesz miał od razu cfg, mapy, komendy itd. Edytowane 8 Lutego 2015 przez SzeregowiecPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi