SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) No i gracze kończą karierę z hukiem za sprzedawanie meczy! Bany od Valve na wszystkie turnieje w CS GO. Myślałem, że z ESC będzie dobra ekipa.. LISTA ZBANOWANYCH ZAWODNIKÓW:Kevin “Uzzziii” Vernel Joey “fxy0” Schlosser Robin “GMX” Stahmer Morgan “B1GGY” Madour Damian “DiAMon” Zarski Michal “bCK” Lis Jakub “kub” Pamula Mateusz “matty” Kolodziejczyk Michal “michi” Majkowski Karol “rallen” Rodowicz Mikolaj “mouz” Karolewski Grzegorz “SZPERO” Dziamalek Pawel “innocent” Mocek Jacek “minise” Jeziak @EDIT: Zawodnicy mówią, że nigdy nie sprzedali meczu. (Może chodzi o ten mecz co kiedyś diamon sprzedał) Zobaczymy jak rozwiąże się sytuacja. Edytowane 6 Lutego 2015 przez SzeregowiecPL 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Paweł "innocent" Mocek, to teraz Może sobie zmienić na Paweł "guilty" Mocek xD p.s innocent - niewinny guilty - winny tak wam napisałem jakbyście nie wiedzieli, bo po co od razu wołać google tłumacz do pomocy ^^. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Paweł "innocent" Mocek, to teraz Może sobie zmienić na Paweł "guilty" Mocek xD p.s innocent - niewinny guilty - winny tak wam napisałem jakbyście nie wiedzieli, bo po co od razu wołać google tłumacz do pomocy ^^. @EDIT: Zawodnicy mówią, że nigdy nie sprzedali meczu. (Może chodzi o ten mecz co kiedyś diamon sprzedał) Zobaczymy jak rozwiąże się sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Z tego co czytałem to właśnie chodzi o ten sprzedany mecz daimon, że ex-ESC nie powiadomiło o tym administratorów CS:GO tylko obstawili ten sprzedany mecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Z tego co czytałem to właśnie chodzi o ten sprzedany mecz daimon, że ex-ESC nie powiadomiło o tym administratorów CS:GO tylko obstawili ten sprzedany mecz. Dokładnie to wiadomo 'nic'. Każdy myśli, a nikt nie wie. Jakby chodziło tamten mecz to tylko rallen i mouz by dostali bana bo tylko oni tam obstawiali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Chcieli się ich pozbyć ;x. Tak na serio to chyba Valve ma jakieś dowody skoro coś takiego robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Nie wiem jak można być tak głupim i na takim poziomie tak się narażać -.^, dlatego mi ich nie szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Nie wiem jak można być tak głupim i na takim poziomie tak się narażać -.^, dlatego mi ich nie szkoda. Mi trochę szkoda bo jeszcze niedawno wszystko rzucili (szkołę, pracę) żeby przejść do lepszego sponsora i oddać się całkowicie grze i treningom. Ale sami się doigrali. Edytowane 7 Lutego 2015 przez maly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Zachłanność się odpłaciła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi