Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Od dzisiaj nowym opiekunem DD2 jest Rolo Ja nadal będę się zajmował serwerem, lecz teraz od strony technicznej. Życzę powodzenia. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Gratulacje roolo , i życzę powodzenia ! ) może w przyszłości też zostanę opiekunem <cwaniak> Edytowane 6 Lutego 2015 przez Madridistat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku 11 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Życzę powodzenia ziomuś! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Graty rolka, życzę powodzenia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Brawo , Powodzenia życzę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoeXisT 49 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 troolloo rollo gratulacje! ogarniaj ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Gratki. Życzę powodzenia Edytowane 6 Lutego 2015 przez Omega * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Powodzonka Gratulacje Xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Gratki, powodzenia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 I jest awansig, gratuluje xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 ŚWIETNIE ROOLO gratulacje oczywiście - jestem z tobą i tylko DD2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Gratulacje kolego! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Gratki i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kAraś 2 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Powodzenia wiem ze ogarnisz . i Gratulacje Gratulacje wielkie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Eee Rolooo ! Gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Aktualizacja# Wszystkie sprawy teraz kierować do rola, mam nadzieje że sobie poradzi Super wszystko ogarnia, to nawet nie zwątpię Życzę powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 z powodu braku czasu w ostatnich dniach poprosiłem siwego aby mi trochę pomógł opiekować się serwerem, wiec od tej chwili proszę was abyście zgłaszali sprawy do Siwego mnie może przez kilka dni nie być. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) Temat do zamknięcia, ale nie chcę Wam robić spamu nowym tematem, zatem pragnę by sprawa została w końcu jasno przedstawiona i wyjaśniona: Roloo nie jest już opiekunem serwera? Tak/Nie Aktualnie Justynka jest opiekunem serwera? Tak/Nie Siwy jest technicznym opiekunem serwera? Tak/Nie Czy wszyscy wiedzą o tym, że Siwy jest technicznym opiekunem serwera? Tak/Nie Proszę o wypowiedź innych osób oraz o głównego opiekuna serwera: Justynkę. @Edit. Możliwe, czy możesz podać temat w którym znajduje się informacja że jesteś razem z Justynką opiekunami DD2? Pytałem się niektórych administratorów - nie mają pojęcia, że jesteś od spraw technicznych do tej pory. Jeżeli jest to informacja i nikt inny ma jej nie komentować to zamknij temat. Poza tym, jakoś nie zauważyłem by przeszkadzały Ci TE posty: (emotki usunięte, bo było ich za dużo..) Eee Rolooo ! Gratulacje ! Powodzenia wiem ze ogarnisz . i Gratulacje Gratulacje wielkie xD Gratki i powodzenia Gratulacje kolego! ŚWIETNIE ROOLO gratulacje oczywiście - jestem z tobą i tylko DD2 I jest awansig, gratuluje xd Gratki, powodzenia PowodzonkaGratulacje Xd i dalej (limit cytowania) Gratki. Życzę powodzenia troolloo rollo gratulacje! ogarniaj ! Brawo , Powodzenia życzę. Graty rolka, życzę powodzenia Życzę powodzenia ziomuś! Gratulacje roolo , i życzę powodzenia ! może w przyszłości też zostanę opiekunem <cwaniak> Skoro jest temat "Opiekun" to napisałem tutaj. Edytowane 13 Maja 2015 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Temat został nie po to napisany w dziale [iNFORMACJE] aby robić z niego [DYSKUSJE]. Sprawa w kilku postach wyjaśniona, ale no niestety tak bacznie obserwowałeś a to przeoczyłeś ;u No jedynie o rolu nic nie wspominałem. Rolo na ten czas nie ma opiekuna Opiekunem serwera jest justynka Ja jestem technikiem, i tak każdy co czyta forum i gra na serwerze wie że ja pełnię tą funkcję. Jeżeli masz jakieś inne pytania, czy chcesz dyskutować na ten temat napisz nowy wątek w dziale DYSKUSJE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Na czas nieobecności rola ja jestem Technikiem serwera, !nie zajmuję się rekrutacją lecz sprawami serwera. Opiekunem serwera została: Justynka. Justyna będzie pełniła rolę opiekuna do czasu aż nie zrezygnuje z niego. Jeżeli rolo wróci, ona będzie pomagała mu w obowiązkach. Gratulację awansu dla justyny 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Aktualnie ja jestem. Poprosiłam Siwego, by pomógł mi troszkę w sprawach technicznych. Do powrotu roloo on mi będzie pomagał. I Dziękuję jeszcze raz 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 I znowu informacja abyście nie pisali do mnie durnych wiadomości... Opiekun serwera justyna i rolo Technik, szymuś łukasz i karol chętnie wam pomogą w sprawach serwera. Ja opcjonalnie, jeżeli będę .. a tego nie wiem Justynka i rolo jeżeli nie chcecie tego ciągnąć to zamknijcie ten temat. http://forum.cs-classic.pl/topic/35229-dd2nagrody-dla-graczy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 DLA JASNOŚCI Tak jak napisał to Siwy; Opiekunem serwera jestem JA I ROLOOO Technicznymi sprawami zajmują się: Karol, Łukasz i Szymon. Ew. Siwy, który może do nas czasem zajrzy i pomoże. Myślę, że do wszystkich dotarła ta wiadomość i mogę pozwolić sobie na zamknięcie tego tematu, gdyż nie ma sensu dalej go ciągnąć. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi