Bandziorek 3 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Witam, Mam pewien problem. Otóż po ścianięciu z forum CS CLASSIC cs'a 1.6 nie mogę na niego wejść ponieważ zostaje zbanowany, oczywiście pod innym nickiem. Pewnie ktoś ma takie samo IP jak ja i oboje mamy bana. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Janusza_Wujek [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 213011713 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.9.228.113 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja konsole Bardzo bym prosił o odbanowanie tego IP, abym mógł spokojnie wejść na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Pewnie ktoś ma takie samo IP jak ja i oboje mamy bana. Bardzo bym prosił o odbanowanie tego IP, abym mógł spokojnie wejść na serwer. Tak i odbanowując twoje IP byśmy jego odbanowali. Zresetuj router Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandziorek 3 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Nic nie daje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 7 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Widocznei twoje IP zmienia się raz na 24 godziny, poczekaj i najlepiej zmień usługodawce(gdy skończy ci się umowa), bo internet ze zmiennym IP to największe gówno. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandziorek 3 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 IP mam ciągle to samo... Może tej drugiej osobie się zmienia i trafiło na moje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 A gdzie masz neta? Jak coś to przejdź do neostrady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoeXisT 49 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 ja tez mialem dzis taka sytuacje ze mi sie ip zmienilo i 3 razy router musialem resetowac bo za kazdym razem bylo zbanowane ;/ nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Wyjaśnione zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi