Bandziorek 3 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Witam, Mam pewien problem. Otóż po ścianięciu z forum CS CLASSIC cs'a 1.6 nie mogę na niego wejść ponieważ zostaje zbanowany, oczywiście pod innym nickiem. Pewnie ktoś ma takie samo IP jak ja i oboje mamy bana. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Janusza_Wujek [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 213011713 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.9.228.113 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja konsole Bardzo bym prosił o odbanowanie tego IP, abym mógł spokojnie wejść na serwer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Pewnie ktoś ma takie samo IP jak ja i oboje mamy bana. Bardzo bym prosił o odbanowanie tego IP, abym mógł spokojnie wejść na serwer. Tak i odbanowując twoje IP byśmy jego odbanowali. Zresetuj router Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandziorek 3 Posted February 7, 2015 Author Share Posted February 7, 2015 Nic nie daje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,924 Posted February 7, 2015 Root Share Posted February 7, 2015 Widocznei twoje IP zmienia się raz na 24 godziny, poczekaj i najlepiej zmień usługodawce(gdy skończy ci się umowa), bo internet ze zmiennym IP to największe gówno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandziorek 3 Posted February 7, 2015 Author Share Posted February 7, 2015 IP mam ciągle to samo... Może tej drugiej osobie się zmienia i trafiło na moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lebron 112 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 A gdzie masz neta? Jak coś to przejdź do neostrady Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoeXisT 49 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 ja tez mialem dzis taka sytuacje ze mi sie ip zmienilo i 3 razy router musialem resetowac bo za kazdym razem bylo zbanowane ;/ nie polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KropkA12 373 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Wyjaśnione zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KropkA12 373 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts