Zygus 2 407 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 1. Nick:Zygi zabijaka2. Imię:Marcin3. Wiek:164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Zygi%20zabijaka/193.33.176.116:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Ponieważ nie lubie jak nie ma admina a na serwer wbije jakis gracz który gra na hackach czy rashuje i robi to innym graczom na złość,żeby sobie nie pograli.Chciałbym takżę wspomoć serwer w wykonywaniu roli admina żeby był by porządek,było by mniej graczy łamiących regulamin i nie było by wyzwisk na innych graczy9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie posiadam10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2h-4h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze:16-20,weekend:11-14i 16-1912. Staż w grze Counter Strike 1.6:2 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Trzeba przyznać jesteś no life i znasz regulamin. Ale niepokoi mnie to co ostatnio robiłeś na nuke jak adminów nie było. Dostałeś bana za txt i nie wiem jakie jeszcze punkty w regulaminie łamiesz jak nas nie ma. Na Nie @Karaś Jakim prawem się wypowiadasz jak u nas nie grasz. Nic nie wnosisz. A nie ogar tyczy się ciebie bo na pewno nie Zigiego Edytowane 7 Lutego 2015 przez נαѕкιєя 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kAraś 2 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 hehe Na NIE -nie ogar -aktywność -dośiadczenie -stem -staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Oj Zygi, Zygi. Nie wiedziałam o tej wpadce z txt, to mnie troszkę odwraca od Ciebie. Co prawda jesteś aktywny, zgłaszasz sporo na u@... Nie podoba mi się to, że skopiowałeś poprzednie podanie, tak jakby "odwal się, dawaj admina", osoba, która została odrzucona już 3 razy tym bardziej powinna się postarać i pokazać w podaniu swoje dobre strony. Z racji, że dużo "pomagasz" zgłaszając łamiących regulamin na u@ to jestem za okresem próbnym. Chociaż tak naprawdę malutko brakuje abym dała Ci "Nie". @edit ajver, mówisz, ze doświadczony? Napisał, że nie miał admina więc jaki doświadczony... Podajesz zmyślone argumenty, jak nie wiesz co napisać, to nie pisz. Edytowane 9 Lutego 2015 przez Mashiro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZARY200 11 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Zygi zastanawia mnie jedno ile razy jeszcze będziesz składał to podanie myślę ze do upadłego .Ja się wstrzymuje od głosu bo zapewne moje zdanie znasz Edytowane 7 Lutego 2015 przez SZARY200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Ta wpadka z txt mam nadzieję, że była jednorazowa. Jesteś bardzo aktywny, dużo zgłaszasz na u@ no i nie odnosisz się do nikogo nieprzyjacielsko. Tak jak dzika jestem za okresem próbnym. @Zygi praca domowa na dziś przeczytaj kilka razy regulamin coda . I nie myśl sobie, że cie nie odpytam xd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Jestem na tak. Jak jeszcze grałem to zawsze jak wchodziłem na serwer to ty już byłes, i grałes długo. Spełniasz wszystkie wymagania na Administratora, tylko ten ban za txt, no ale każdy popełnia jakies błedy. A z tego co wiem to serwer poszukuje doswiadczonych oraz aktywnych adminów, a ty bys sie do takich zaliczał. Powodzenia. Edytowane 9 Lutego 2015 przez ajver 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DontKillMe 20 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Oczywiście, że na TAK. Co wejdę na serwer, to ty grasz (przypadek? .. ) Admin na pewno musi być, aktywny. Jesteś ogarnięty, to wiem.. z tym banem to głupio wyszło - ale "Każdy uczy się na swoich błędach" Pozdrawiam i powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jestem na tak. Od kiedy wchodzę Ty zawsze na serwerze siedzisz i to się chwali. Problemów nie sprawiasz zbyt wielkich, ale jako admin masz świecić przykładem! Amx nie trudna sprawa, dasz sobie z tym radę. 1 miejsce w topce mówi samo za siebie, że jest aktywny ;p. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Na Nie /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi