Makaveli. 2 153 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 4 najlepsze Takie inspirujące nie wiadomo co XD Karmnik na drugim miejscu a trzecie fajerwerki Ogólnie miazga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ej podobają mi się te foteczki. Mają w sobie urok + pomysłowość! :dajekwiata: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zdjęcia przepiękne. Najbardziej mi się spodobała koza >> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ładne ładne + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Witam po przerwie z grafika ;)) Zapraszam do oceeeny i proszę o wyrozumiałość zrobilam to po przerwie chyba 3 letniej Ogolnie to tak: Sygnaturka - - LEWANDOWSKI znalazłam render, zrobiłam sama tło z tekstur oraz dodałam operacje. - Selena Gomez - wycięłam ją, zrobiłam sama tło z tekstur oraz dodałam operacje. - Dziewczyna - edycja zdjęcia czyli dodanie jakichś kolorów i troche tekstur. Avatar - - Cleo - zdjecie bylo na fioletowym tle, wiec widac zmiane;) - Zygiego Puma - tak jak w sygnaturkach, wyciełam pume, tlo z tekstur itp. Tło na forum - Tak jak w sygnaturkach.. wyciełam Cleo i pododawałam teksturki i dalam operacje. Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Miszejla. literowka 11 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax1337 162 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Ten avatar mega mi się podoba, nie ma na nim masy zbędnych tekstur. Ta praca też jest całkiem spoko tylko postać (po prawej) jest moim zdaniem troszkę za mało wtopiona i delikatnie odstaje. Tutaj te pixele po lewej stronie postaci przeszkadzają. Wydaje mi się że za bardzo wyostrzyłaś obraz (przynajmniej u mnie pojawia się taki problem właśnie po wyostrzeniu). W tej pracy przeszkadza mi to że jest praktycznie cała w jednym kolorze i brak jakiegokolwiek źródła światła. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Ładnie MMyszko 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 A mi tam wszystkie prace się podobają, a z Selenką szczególnie haha. Rób więcej, bo masz talent i potencjał, nie myślałaś o stanowisku grafika na forum? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koudeyn 7 Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Moim zdaniem troche zbyt duzo pustej przestrzeni ale byc moze takie byly zlecania, ogolnie ladnie 7,5/10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 (edytowane) Takie tlo przed chwilą zrobilam: A powstało to z: no i napis. Puste, proste i nic nie jest nasrane ale tak mi sie podoba XD A tu jeszcze sygnaturka, którą zrobiłam jakiś czas temu: ' ' ' '' ' ' '' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' A jeszcze w sumie mogę pokazać jakie fotki zrobiłam. Canon 7D. Edytowane 27 Czerwca 2018 przez Miszejla. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hizaszi 63 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Elegancko, widać wyostrzone zmysły oraz umiejętności zdolnego grafika! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi