BORYSS 0 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Nick: BorysLink do SS: http://www38.zippyshare.com/v/30YEAjNA/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*:[NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Borys ==== Admin : K0wAl ==== Powod Bana : ab ==== Wygasa : Nigdy ( od 02/06/2015 - 14 : 35 : 1Serwer: Battlefield 2Link do bana:Nie mogłem znaleźć :/ ( wyskakuje mi jakiś błąd gdy klikam na AXMBANS) Proszę o szybkie odbanowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Dlaczego mi podsyłasz ss'y na dodatek modyfikowane jesli masz powód aktywny ban? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORYSS 0 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 hmmm to tak spyta. chciałem wrzucić ssy ale musiałem miec wycinek z konsoli, chyba? wiec wszedłem na serwer i dostałem ab . wiec nie rozumiem o co Ci chodzi wrzuciłem te ssy wiec prosze o UB! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Miałeś 3 dni na odwołanie się. SS'y modyfikowane Ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi