BORYSS 0 Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Nick: BorysLink do SS: http://www38.zippyshare.com/v/30YEAjNA/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*:[NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Borys ==== Admin : K0wAl ==== Powod Bana : ab ==== Wygasa : Nigdy ( od 02/06/2015 - 14 : 35 : 1Serwer: Battlefield 2Link do bana:Nie mogłem znaleźć :/ ( wyskakuje mi jakiś błąd gdy klikam na AXMBANS) Proszę o szybkie odbanowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega* 2,077 Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Dlaczego mi podsyłasz ss'y na dodatek modyfikowane jesli masz powód aktywny ban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORYSS 0 Posted February 8, 2015 Author Share Posted February 8, 2015 hmmm to tak spyta. chciałem wrzucić ssy ale musiałem miec wycinek z konsoli, chyba? wiec wszedłem na serwer i dostałem ab . wiec nie rozumiem o co Ci chodzi wrzuciłem te ssy wiec prosze o UB! pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega* 2,077 Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Miałeś 3 dni na odwołanie się. SS'y modyfikowane Ban zostaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega* 2,077 Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts